Ο ορθοπεδικός που κατηγορείται για βιασμό 100 και πλέον γυναικών με τη σύντροφο του

Ο 38χρονος χειρουργός ορθοπεδικός Grant William Robicheaux και η 31χρονη σύντροφός του Cerissa Laura Riley συνελήφθησαν με ναρκωτικά και όπλα καθώς κατηγορούνται για τον βιασμό άνω των 100 γυναικών.

Οι δύο δράστες κατάφερναν να πλησιάζουν τα θύματά τους, τα οποία νάρκωναν και ακολούθως τα βίαζαν κατ’ εξακολούθηση.

Η υπόθεση των δύο γυναικών, ωστόσο, ήταν η κορυφή του παγόβουνου. Η έρευνα στο σπίτι και στα αρχεία του χειρουργού ορθοπεδικού και της συντρόφου του, έφερε στην επιφάνεια πάνω από 100 βίντεο με γυναίκες που είχαν ναρκωθεί και ακολούθως βιαστεί.

Τα περισσότερα βίντεο ήταν αποθηκευμένα στο κινητό του χειρουργού, το πρόσωπο του οποίου, όπως και της συντρόφου του, διακρίνονταν ξεκάθαρα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ωστόσο, παρουσιάζει ο τρόπος που δρούσε το ζευγάρι από την Καλιφόρνια.

Η πρώτη ενέργεια φέρεται να έγινε το 2015. Από τότε, ο 38χρονος χειρουργός ορθοπεδικός και η 31χρονη σύντροφός του, φρόντιζαν να εξασφαλίζουν εργασία σε μπαρ, εστιατόρια και φεστιβάλ.

Εκεί προσέγγιζαν τα θύματά τους, τα οποία παρέσυραν με το όμορφο παρουσιαστικό τους, πριν τα ναρκώσουν και εκδηλώσουν τα αρρωστημένα βίτσια τους, προχωρώντας σε βιασμό.

Όπως έδειξαν οι εξετάσεις, ο χειρουργός ορθοπεδικός χρησιμοποιούσε έκσταση και κοκαΐνη, καθώς και άλλα χάπια, κυρίως ηρεμιστικά, με τα οποία δημιουργούσαν ένα κοκτέιλ, πριν τα παρασύρουν στο σπίτι του 38χρονου, στο Newport Beach.

Η υπόθεση του ζευγαριού από την Καλιφόρνια θα εξεταστεί από το δικαστήριο στις 25 Οκτωβρίου, ενώ οι εισαγγελικές αρχές συγκεντρώνουν δεκάδες ομολογίες γυναικών που έπεσαν θύματα (υπέστησαν βιασμό) του 38χρονου και της 31χρονης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ