ΕπιχειρηματικάΔιοικητικές αλλαγές στη Johnson Καταναλωτικά Προϊόντα στην Ελλάδα

Διοικητικές αλλαγές στη Johnson Καταναλωτικά Προϊόντα στην Ελλάδα

- Advertisement -

Σε διοικητικές αλλαγές της οργάνωσης προχώρησε η Johnson & Johnson στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Johnson & Johnson Καταναλωτικά Προϊόντα ΑΕE και εκπροσωπεί τον Καταναλωτικό Κλάδο του πολυεθνικού οργανισμού για την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, προέβη σε αλλαγές στη διοίκηση της τοπικής οργάνωσης με στόχο τη μεγαλύτερη εστίαση στις αναπτυσσόμενές αγορές των Βαλκανίων και παράλληλα την εδραίωση των πολύ επιτυχημένων αποτελεσμάτων της Ελληνικής εταιρείας.

Βαλκάνια και Ισραήλ

Ο Χρήστος Τσεντεμεϊδης ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή Χώρας για τα Βαλκάνια και το Ισραήλ ενώ παράλληλα θα συνεχίσει να ηγείται της ομάδας Μάρκετινγκ της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Ο Κος. Τσεντεμεϊδης έχει πολυετή εμπειρία στην Johnson & Johnson, κυρίως στο χώρο των πωλήσεων, στο κανάλι Ευρείας Διανομής για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, έχοντας διατελέσει πιο πρόσφατα ρόλο Διευθυντή Πωλήσεων Ευρείας Διανομής για την Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Ο Γρηγόρης Καρέλος ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή Χώρας για την Ελλάδα και την Κύπρο. Ο Κος. Καρέλος διαθέτει 12ετή εμπειρία στην J&J κυρίως στο χώρο του Marketing από όπου ξεκίνησε την καριέρα του στην Ελλάδα, ενώ πιο πρόσφατα είχε αναλάβει τη θέση του υπεύθυνου Μarketing Self Care (OTC) για όλη τη Νότια Ευρώπη με έδρα την Ισπανία, από όπου επέστρεψε για να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα.

40 χρόνια παρουσίας

Ο Όμιλος J&J, με περισσότερα από 40 χρόνια παρουσίας και προσφοράς στην Ελλάδα, απασχολεί περίπου 500 εργαζόμενους και δραστηριοποιείται σε τρεις τομείς: Φαρμακευτικό, Ιατροτεχνολογικό και Καταναλωτικό με Εργοστάσιο Παραγωγής.

Οι τρεις κλάδοι του Όμιλου Johnson στοχεύουν στην παροχή καινοτόμων και υψηλής αποτελεσματικότητας θεραπειών για τη βελτίωση της ανθρώπινης ζωής (Janssen Pharmaceuticals), στην προσφορά καινοτόμων λύσεων σε όλες τις χειρουργικές ειδικότητες (J&J Medical Devices) και στην ανάπτυξη προϊόντων σε κατηγορίες όπου η φροντίδα είναι άμεσα συνδεδεμένη με την καλή φυσική κατάσταση και την υγεία (J&J Consumer).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ