DEMO: Διαχρονικά στο πλευρό των επιστημόνων υγείας

Η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO ΑΒΕΕ, έχοντας μακρά και επιτυχημένη παράδοση στη Ουρολογική Επιστημονική κοινότητα, στάθηκε αρωγός στην διοργάνωση του 1ου Πανελληνίου Διακομματικού Συνεδρίου της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας, το οποίο και πραγματοποιήθηκε μεταξύ 6-8 Ιουνίου στην Καλαμάτα, με την συνεργασία των τμημάτων Ουρεγενετικής Ουρολογίας, Ουροδυναμικης Νευρο-ουρολογίας και Γυναικολογικής Ουρολογίας, Ανδρολογίας και Υπογονιμότητας, και τέλος Ενδοουρολογίας-Λαπαροσκοπικης Χ/Ρ Ουρολογίας και Ουρολογικής Τεχνολογίας.

Η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO ΑΒΕΕ, έχοντας μακρά και επιτυχημένη παράδοση στη Ουρολογική Επιστημονική κοινότητα, στάθηκε αρωγός στην διοργάνωση του 1ου Πανελληνίου Διακομματικού Συνέδριου της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας, το οποίο και πραγματοποιήθηκε μεταξύ 6-8 Ιουνίου στην Καλαμάτα, με την συνεργασία των τμημάτων Ουρεγενετικής Ουρολογίας, Ουροδυναμικης Νευρο-ουρολογίας και Γυναικολογικής Ουρολογίας, Ανδρολογίας και Υπογονιμότητας, και τέλος Ενδοουρολογίας-Λαπαροσκοπικης Χ/Ρ Ουρολογίας και Ουρολογικής Τεχνολογίας.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου οι ουρολόγοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το εκθετήριο της εταιρείας και να ενημερωθούν για το χαρτοφυλάκιο των σκευασμάτων της στο χώρο της ουρολογίας.

Η εταιρεία DEMO ΑΒΕΕ, διαθέτει φαρμακευτικά σκευάσματα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεραπειών στην ειδικότητα της ουρολογίας, όπως καλοήθη υπερπλασία του προστάτη, ακράτεια και στυτική δυσλειτουργία, καθώς και το νέο συμπλήρωμα διατροφής με την εμπορική ονομασία ARRENPROST.

Πρόκειται για έναν συνδυασμό φυτικών εκχυλισμάτων που συμβάλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του ουροποιητικού συστήματος καθώς υποβοηθά τον οργανισμό στην ανακούφιση των συμπτωμάτων του κατώτερου ουροποιητικού τα οποία σχετίζονται με την καλοήθη υπερπλασία του προστάτη.

Τέλος, η βιομηχανία φαρμάκων DEMO ΑΒΕΕ είχε έντονη παρουσία στο 11ο Συνέδριο Υγείας Μεσσηνίας,το οποίο διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας στις 7 και 8 Ιουνίου, καθώς και στο 1ο Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου με την συμμετοχή των Φαρμακευτικών συλλόγων Αργολίδος, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, που πραγματοποιήθηκε στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, στις 8 και 9 Ιουνίου 2019.

Προειδοποιήσεις:

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης (μία μαλακή κάψουλα ημερησίως). Μη χρησιμοποιείτε το προϊόν σε περίπτωση υπερευαισθησίας σε ένα ή περισσότερα από τα συστατικά του. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.

Το ARRENPROST αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Πριν τη χρήση συμβουλευτείτε τις οδηγίες χρήσης.

Συσκευασία ARRENPROST: 2 blisters με 15 μαλακές κάψουλες (σύνολο 30 μαλακές κάψουλες)

Αρ.Γνωστ.ΕΟΦ:100576/03-10-2018

Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ.

DEMO ΑΒΕΕ: Ελληνικά φάρμακα με παγκόσμια εμβέλεια

Η βιομηχανία φαρμάκων DEMO ΑΒΕΕ είναι ένας βιομηχανικός και εμπορικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1965. Δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων.

Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής φαρμάκων στην Ελλάδα. Διαθέτει πολύ ισχυρή παρουσία στη νοσοκομειακή αγορά. Κατέχει την 1η θέση πωλήσεων σε αριθμό μονάδων.

Διαθέτει τρεις παραγωγικές μονάδες έκταση 57.000m2, υψηλής τεχνολογίας αποθηκευτικές εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το προσωπικό ανέρχεται στα 930 άτομα. Η DEMO είναι μία από τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 85 χώρες παγκοσμίως, στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική, την Νότιο Αμερική και την Ωκεανία. Το πρόγραμμα Υπευθυνότητας της DEMO βασίζεται σε 4 πυλώνες. Το Περιβάλλον, Ηθικό Marketing, Εργαζόμενοι και Κοινωνία με επίκεντρο τα παιδιά και τις ευπαθείς ομάδες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ