ΠΡΟΣΩΠΑΑΠΟΨΗΣτο αυτόφωρο Διοικητής Ν/μείου για χειροδικία σε υπάλληλο Νοσηλευτικής

Στο αυτόφωρο Διοικητής Ν/μείου για χειροδικία σε υπάλληλο Νοσηλευτικής

- Advertisement -

Πέντε ώρες στην Αστυνομική Διεύθυνση πέρασε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κιλκίς, μετά τη χθεσινή σύλληψη του με αυτόφωρη διαδικασία, επειδή χειροδίκησε κατά υπαλλήλου.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Χθες το μεσημέρι (22/10/2018) και ώρα 13:30 μ.μ. υπάλληλος της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας με σοβαρά προβλήματα υγείας διαπιστωμένα από ΚΕΠΑ πήγε στο γραφείο του Διοικητή και ζήτησε ραντεβού από την Γραμματέα του για να θέσει ζητήματα που αφορούν την υπηρεσιακή αντιμετώπισή της.

Όπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ, πριν μία εβδομάδα είχε επισκεφθεί και τον Αν. Διοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας και έθεσε τα προβλήματα που την απασχολούν. Ο Αν. Διοικητής της ΥΠΕ υποσχέθηκε την παρέμβασή του στον Διοικητή του Νοσοκομείου κάτι που προφανώς έκανε. Αυτό εκνεύρισε τον Διοικητή του Νοσοκομείου.

Αναίτια επίθεση

Ο Διοικητής άκουσε την συνομιλία της υπαλλήλου με τη Γραμματέα του για το ραντεβού που ζητούσε αφού ήταν στην πόρτα του γραφείου του και αναίτια επιτέθηκε στην υπάλληλο.

Την έσπρωχνε βίαια και χειροδίκησε εναντίον της. Η υπάλληλος υποβασταζόμενη επισκέφθηκε τα ΤΕΠ του Νοσοκομείου. Οι ιατροί διαπίστωσαν τον τραυματισμό της (χειροδικία, κάκωση ώμου). Μάλιστα της χορηγήθηκε αναρρωτική άδεια 3 ημερών.

Υποβλήθηκε μήνυση στον Διοικητή από την υπάλληλο και ο Διοικητής συνελήφθη και κρατήθηκε 5 ώρες στην Αστυνομική Διεύθυνση του Κιλκίς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου από την πρώτη στιγμή συμπαραστάθηκε στην υπάλληλο και σήμερα θα καταθέσει αναφορά στον Εισαγγελέα.

Όπως τονίζει η ΠΟΕΔΗΝ σε ανακοίνωση της: Εάν έχει «λίγη τσίπα» ο Αν. υπουργός Υγείας θα πρέπει σήμερα να παραιτήσει τον «τσαμπουκά» Διοικητή ο οποίος αντί να ασχολείται με το Νοσοκομείο που στην κυριολεξία καταρρέει, τιμωρεί, χειροδικεί όποιον διαφωνεί με την αλλοπρόσαλλη διοίκησή του. Τιμωρείται όποιος διεκδικεί καλύτερες συνθήκες νοσηλείας και εργασίας. Τι άλλο θα δούμε. Νέο ύφος και ήθος από την πρώτη φορά «αριστερή» κυβέρνηση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ