Λεβέντης: Γιατί δεν είχε κάνει το εμβόλιο – Σταθεροποιημένη η υγεία του

Μικρή αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του Βασίλη Λεβέντη, καθώς η κατάστασή του σήμερα δείχνει να είναι σταθερή, σύμφωνα με πληροφορίες από τους θεράποντες γιατρούς.

Μικρή αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του Βασίλη Λεβέντη, καθώς η κατάστασή του σήμερα δείχνει να είναι σταθερή, σύμφωνα με πληροφορίες από τους θεράποντες γιατρούς

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ο αρχηγός της Ενωσης Κεντρώων εξακολουθεί να παραμένει διασωλημένος στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού,δεν έχει ξεπεράσει οριστικά τον κίνδυνο, ωστόσο, οι γιατροί βλέπουν ότι δεν υπάρχει περαιτέρω επιδείνωση.

Ο Βασίλης Λεβέντης δεν είχε κάνει το εμβόλιο, όχι γιατί ήταν κατά του εμβολίου, ο ίδιος άλλωστε είχε στείλει μηνύματα υπέρ του εμβολιασμού, αλλά γιατί αυτό του είχαν συστήσει οι γιατροί του γιατί πάσχει από σοβαρό υποκείμενο νόσημα. Μια συμβουλή που από άλλους γιατρούς κρίνεται ως λανθασμένη, καθώς η σύσταση προς τους ασθενείς με υποκείμενα νοσήματα είναι να εμβολιάζονται για να προστατευθούν.

Ο ίδιος ο Βασίλης Λεβέντης είχε ταχθεί ξεκάθαρα υπέρ του εμβολιασμού όπως τόνισε συνεργάτης του. Αλλωστε αυτό διαπιστώνεται και από παλαιότερο βίντεο με δηλώσεις του.

Σαφέστατα υπέρ του εμβολιασμού ο Βασίλης Λεβέντης

«Οπωσδήποτε όλα τα σοβαρά κόμματα και όλοι οι σοβαροί άνρθωποι πρέπει να προτείνουμε στον κόσμο να εμβολιαστεί. Αυτοί που προτείνουν στον κόσμο να μην εμβολιαστεί είναι κάτι ακροδεξιοί, κάτι αρνητές, κάτι που μιλάνε για συνωμοσίες, κ.κ. Μπιλ Γκέιτς, Σόρος, διάφορες τρέλες που αναγράφονται στο Ιντερνετ. Και αυτοί όμως δεν έχουν κάτι να αντιπροτείνουν. Τι θέλουν να κάνουμε; Να μην κάνουμε τίποτα να πεθαίνει ο κόσμος; Είναι η επιστήμη που έχει το λόγο.

Αυτή την ώρα είναι η ώρα της επιστήμης. Εμείς οι πολιτικοί, εμείς στην Ενωση Κεντρώων αυτό προτείνουμε, να πάνε να εμβολιασθούν όλοι. Την έχω την εμπιστοσύνη στους γιατρούς και να μην ακούν κάποιους που είτε θέλουν. να κάνουν διαφήμιση στον εαυτό τους είτε θεωρούν ότι υπάρχει ευκαιρία τώρα και πάνε να επωφεληθούν.

Ο κόσμος να ξέρει ότι όταν επιστήμονες, καθηγητές βγαίνουν στις τηλεοράσεις δεν βγαίνουν ούτε για να κονομήσουν ούτε για να κάνουν εφέ. Εχουν αίσθημα ευθύνης απέναντι στην δημόσια υγεία και φοβούνται τα χειρότερα, να γενικευτεί το κακό, να αυξηθούν τα κρούσματα να χρειαστούν θέσεις στις ΜΕΘ και να χαθεί ο έλεγχος. Αυτό προς θεού προσεύχουμαι στο Θεό να μην γίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Λεβέντης για το εμβόλιο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ