Δεν μπορώ να ανασάνω με μάσκα: Τι δείχνει πείραμα καρδιολόγου [βίντεο]

Ενα ενδιαφέρον πείραμα έκανε ο Καρδιολόγος-Επεμβατικός Καρδιολόγος – Διδάκτωρ Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών Παναγιώτης Ιακωβής, για να δείξει πώς μπορεί κάποιος που φορά μάσκα να αναπνέει κανονικά.

Ενα ενδιαφέρον πείραμα έκανε ο Καρδιολόγος-Επεμβατικός Καρδιολόγος - Διδάκτωρ Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών Παναγιώτης Ιακωβής, για να δείξει πώς μπορεί κάποιος που φορά μάσκα να αναπνέει κανονικά.
Παναγιώτης Ιακωβής

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ο καρδιολόγος, μέσα σε λίγα λεπτά, καταρρίπτει τον ισχυρισμό αυτών που λένε πως δεν μπορούν να ανασάνουν με τη μάσκα, αφού χάνεις επίπεδα οξυγόνου.

Ο καρδιολόγος, ο οποίος δεν ήταν ξεκούραστος αλλά είχε προηγουμένως κρίσιμη καρδιολογική εργασία, φόρεσε όχι μία, όχι δύο, αλλά επτά μάσκες, τη μία πάνω από την άλλη, χωρίς να διαφοροποιηθεί στιγμή ο δείκτης κορεσμού οξυγόνου στο ειδικό μηχάνημα μετρήσεων.

«Spread the Love. Επτά (7) μάσκες με αμετάβλητο κορεσμό Οξυγόνου, μετά από 8 ώρες κρίσιμης Καρδιολογικής εργασίας με μάσκα. Δοκιμάστε και μόνοι σας!», σημειώνει χαρακτηριστικά ο καρδιολόγος στην ανάρτησή του.

Δείτε το πείραμα στο παρακάτω βίντεο:

Spread the Love7 (επτά) μάσκες με αμετάβλητο κορεσμό Οξυγόνου, μετά από 8 ώρες κρίσιμης Καρδιολογικής εργασίας με μάσκα.

Gepostet von Παναγιώτης Ιακωβής am Donnerstag, 20. August 2020

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ