Δημόσια ΥγείαΧειρούργησαν 58χρονο με τοπική αναισθησία στην Κρήτη

Χειρούργησαν 58χρονο με τοπική αναισθησία στην Κρήτη

- Advertisement -

Μία απίστευτη καταγγελία για ένα χειρουργείο χωρίς ολική αναισθησία βλέπει το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου στην Κρήτη και ως αποτέλεσμα της υποστελέχωσής του.

Μία απίστευτη καταγγελία για ένα χειρουργείο χωρίς ολική αναισθησία βλέπει το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου στην Κρήτη και ως αποτέλεσμα της υποστελέχωσής του.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ασθενείς που χρήζουν επεμβάσεων με χορήγηση αναισθησίας καλούνται να υπομείνουν αφόρητους πόνους.

Σύμφωνα με την καταγγελία στο neakriti.gr, ένας 58χρονος τραυματίστηκε σε τροχαίο πριν από 10 μέρες με αποτέλεσμα να «διαλυθεί» ο καρπός του. Αν και αρχικά του τοποθετήθηκε γύψος, οι γιατροί έκριναν ότι τελικά έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργείο γιατί αλλιώς το χέρι του δεν θα ήταν πλήρως λειτουργικό.

Όπως περιγράφει η σύζυγός του, μετά από δέκα ημέρες αναμονής στο νοσοκομείο, αποφασίστηκε να γίνει η επέμβαση αλλά του χορηγήθηκε… τοπική αναισθησία.

Η αναισθησιολόγος χρειάστηκε σε άλλο περιστατικό

Οι πόνοι ήταν αφόρητοι, όπως λέει, ενώ οι γιατροί τους ενημέρωσαν ότι δεν έγινε ολική νάρκωση επειδή η αναισθησιολόγος χρειάστηκε σε άλλο περιστατικό.

«Πρώτη φορά τον είδα να κλαίει τόσο, έπαιρνε παυσίπονα και δεν περνούσαν οι πόνοι».

Καταγγελίες για χειρουργεία χωρίς αναισθησία στην Κέρκυρα

Υπενθυμίζεται ότι, πρόσφατα, μία γυναίκα υποβλήθηκε σε σοβαρό χειρουργείο χωρίς γενική αναισθησία στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με την καταγγελία το περιστατικό συνέβη κατά την διάρκεια χειρουργείου κήλης στην σπονδυλική στήλη.

«Δεν θέλω να κατηγορήσω τον γιατρό αλλά ούτε τον αναισθησιολόγο. Την ευθύνη εγώ την ρίχνω στο νοσοκομείο και στο μηχάνημα. Είχα πλήρη αντίληψη του τι γινόταν. Έχουμε λάβει και άλλες καταγγελίες για το νοσοκομείο» είχε αποκαλύψει η Αγγελική Λινάρδου, μιλώντας στο Mega.

Με αφορμή το απίστευτο αυτό περιστατικό, ήρθε στο φως μία υπόθεση του 2014, όταν στο ίδιο νοσοκομείο, μία γυναίκα γέννησε με καισαρική χωρίς να της κάνουν αναισθησία.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ