Θετικός στον κορωνοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Τι λέει

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα να αναβάλλει και το ταξίδι του στο Άγιο Όρος.

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα να αναβάλλει και το ταξίδι του στο Άγιο Όρος.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

«Οι αγκαλιές και τα φιλιά της προεκλογικής περιόδου είναι πάντα ευχάριστα αλλά έχουν ενίοτε και ένα τίμημα. Σήμερα έκανα το τεστ του Covid, είμαι θετικός.

Οπότε θα χρειαστεί να παραμείνω για κάποιες μέρες στην οικεία μου. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να πάω στο Άγιο Όρος, όπως σχεδίαζα, δεν πειράζει.

Οπότε θα χρειαστεί να παραμείνω για κάποιες μέρες στην οικεία μου. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να πάω στο Άγιο Όρος, όπως σχεδίαζα, δεν πειράζει. Εκεί θα είναι όμως, να πάμε σε μια άλλη ευκαιρία. Αλλά βέβαια Tik Tok πάντα θα μπορώ να κάνω. Οπότε περιμένετε το επόμενο βίντεο μου», αναφέρει στην ανάρτησή του

Σημειώνεται πως, ο κ. Μητσοτάκης επρόκειτο να επισκεφθεί αύριο Σαββατο 3 Ιουνίου 2023, τα Μουδανιά, τη Νικήτη και την Ιερισσό, όπου θα απευθύνει ομιλία σε κατοίκους της περιοχής και θα πραγματοποιήσει βόλτες στα τοπικά καταστήματα και αγορές. Το απόγευμα του Σαββάτου ο πρόεδρος της ΝΔ, συνοδευόμενος από τον γιο του Κωνσταντίνο, επρόκειτο να ξεκινήσει διήμερη επίσκεψη ιδιωτικού χαρακτήρα στο Άγιον Όρος, όπου μεταξύ των άλλων θα επισκέπτονταν τις Καρυές και τη Μονή Σίμωνος Πέτρας.

https://www.instagram.com/reel/Cs_lEHvIo7I/?utm_source=ig_web_button_share_sheet&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Με covid και οι μισοί συνεργάτες του Μητσοτάκη

Εκτός από τον πρόεδρο της ΝΔ διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και οι… μισοί του στενοί συνεργάτες. Ειδικότερα, μετά από τεστ που έκαναν βγήκαν θετικοί στον Covid-19 ο γραμματέας της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου Δημήτρης Τσιόδρας, η Μαρία Χούκλη και ο Γιώργος Ευθυμίου. Αρνητικοί βγήκαν η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ Μαρέβα-Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη και οι στενοί του συνεργάτες Κύρα Κάπη και ο σύζυγός της Χρήστος Ζωγράφος.

Ο κ. Μητσοτάκης επρόκειτο να επισκεφθεί το Σάββατο τα Μουδανιά, τη Νικήτη και την Ιερισσό, όπου θα απηύθυνε ομιλία σε κατοίκους της περιοχής. Το απόγευμα του Σαββάτου ο πρόεδρος της ΝΔ, συνοδευόμενος από τον γιο του Κωνσταντίνο, επρόκειτο να ξεκινήσει διήμερη επίσκεψη ιδιωτικού χαρακτήρα στο Άγιον Όρος, όπου, μεταξύ άλλων, θα επισκέπτονταν τις Καρυές και τη Μονή Σίμωνος Πέτρας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ