ΠολιτικήΣυνάντηση Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με την Ένωση Ασθενών Ελλάδος

Συνάντηση Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με την Ένωση Ασθενών Ελλάδος

- Advertisement -

Ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης συναντήθηκε την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 με εκπροσώπους της Ένωσης Ασθενών Ελλάδος, παρουσία και της Γενικής Γραμματέως Υπηρεσιών Υγείας Λίλιαν Βιλδιρίδη.

Ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης συναντήθηκε την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 με εκπροσώπους της Ένωσης Ασθενών Ελλάδος, παρουσία και της Γενικής Γραμματέως Υπηρεσιών Υγείας Λίλιαν Βιλδιρίδη

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Οι εκπρόσωποι των Ενώσεων ευχαρίστησαν τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την πρόσκληση και το ενδιαφέρον που έχει επιδείξει από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του στην επίλυση των ζητημάτων τους. Παράλληλα, του εξέθεσαν τις προτάσεις τους που θα βελτιώσουν την ποιότητα των υπηρεσιών υγείας.

Από την πλευρά του ο Υπουργός Υγείας τους ζήτησε να ενισχύσουν την ήδη καλή συνεργασία που έχουν και τους κάλεσε να γίνουν οι θεσμικοί συνομιλητές σε θέματα πολιτικών που προωθεί το υπουργείο Υγείας.

«Μέσα από την ενεργή συμμετοχή σας θα βοηθήσετε, ώστε να προωθήσουμε μεταρρυθμίσεις, να δημιουργήσουμε ένα σύστημα υγείας λειτουργικό και σύγχρονο με χαρακτηριστικά πρόσβασης για όλους τους ασθενείς και τις καλύτερες δυνατές παρεχόμενες υπηρεσίες», κατέληξε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ