Πολάκης: fake news η απόσυρση δωρεάς 300 εκατ. από το Ίδρυμα Νιάρχος

Λόγο για πανικό και fake news στη δήθεν απόσυρση της δωρεάς των 300 εκατομμυρίων ευρώ προς το Υπουργείο Υγείας από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, κάνει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Στην ανάρτηση του στο Facebook αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Προς αντιπολίτευση ενταύθα: Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος. Με fake-news που διασπείρει καθημερινά πλέον το πρώτο ΦΛΕΜΑ, προκοπή δε θα δείτε. Η πραγματικότητα είναι εδώ, προχωρά και δεν αλλάζει όση λάσπη και αν πετάτε».

Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Υγείας η υλοποίηση της συγκεκριμένης δωρεάς προχωράει κανονικά στο συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος της και συγκεκριμένα στην δημιουργία των 2 μεγάλων νοσοκομείων (Κομοτηνής και Παίδων Θεσσαλονίκης, που αφορά σε περίπου 200 από τα 300 εκατ. ευρώ), στην αγορά και συντήρηση των αεροπλάνων και ελικοπτέρων του ΕΚΑΒ (27 εκατ. ευρώ περίπου), για τα PET και τα Κυκλοτρόνια, για την εκπαίδευση των φοιτητών ιατρικής στο «τραύμα» και τις κινητές μονάδες κλπ.

Προς αντιπολίτευση ενταύθα:Ο πανικός ειναι κακός σύμβουλος .Με fake-news που διασπείρει καθημερινά πλέον το πρώτο ΦΛΕΜΑ…

Gepostet von Παυλος Πολακης am Sonntag, 5. Mai 2019

Εμπλοκή παρουσιάστηκε μόνο στο σκέλος της δωρεάς που αφορούσε την εκπαίδευση ενάντια στις ενδο-νοσοκομειακές λοιμώξεις. Το πρόγραμμα φτάνει στα 4 εκατ. ευρώ συνολικά… Κι αυτό επειδή υπάρχει σε εξέλιξη αντίστοιχο πρόγραμμα από τον ΕΟΔΥ (πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ).

Παρόλα αυτά και γι’ αυτήν την εξέλιξη γίνονται συνεννοήσεις μεταξύ του Ιδρύματος και του Υπουργείου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ