ΠολιτικήΠλεύρης κατά Τσίπρα για την ενίσχυση των νησιών με γιατρούς

Πλεύρης κατά Τσίπρα για την ενίσχυση των νησιών με γιατρούς

- Advertisement -

Απάντηση δίνει ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, σε όσα εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας για την ενίσχυση των νησιών με γιατρούς.

Απάντηση δίνει ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, σε όσα εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας για την ενίσχυση των νησιών με γιατρούς.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης αναφορικά με τις εξαγγελίες Τσίπρα στην Κω αναφέρει:

“Ο κ. Τσίπρας εξήγγειλε χθες από την Κω την αξιοποίηση του ιδιωτικού τομέα και των ιδιωτών γιατρών στις νησιωτικές περιοχές όταν υπάρχει ανάγκη. Τα συγκεκριμένα μέτρα έχουν ψηφιστεί από την κυβέρνηση με το άρθρο 56 του νόμου 4931/2022 “Ενίσχυση των δημοσίων δομών υγείας από ιδιώτες παρόχους και ιδιώτες ιατρούς σε έκτακτες ανάγκες” και το άρθρο 7 του νόμου 4999/2022 “Προκήρυξη θέσεων ιατρών κλάδου Εθνικού Συστήματος Υγείας με καθεστώς μερικής απασχόλησης”.

Αυτές τις ρυθμίσεις που ρητώς αναφέρονται σε περιοχές που υπάρχουν ανάγκες και σε περιπτώσεις που οι θέσεις δεν καλύπτονται ο κ. Τσίπρας δεν τις στήριξε στη Βουλή και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προβαίνει στην ιδιωτικοποίηση της υγείας.

Ο κ. Τσίπρας επιτέλους κατάλαβε ότι είναι αναγκαίες ρυθμίσεις και μετανιώνει γι αυτά που ψήφισε ή συνεχίζει να κοροϊδεύει τους πολίτες;

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ