Πλεύρης κατά Πολάκη: Η εποχή του «ξέρεις ποιος είμαι εγώ» έχει περάσει

Το δικό του σχόλιο για το επεισόδιο με τον Παύλο Πολάκη στην ψαροταβέρνα στο Μοσχάτο έκανε ο Θάνος Πλεύρης.

Το δικό του σχόλιο για το επεισόδιο με τον Παύλο Πολάκη στην ψαροταβέρνα στο Μοσχάτο έκανε ο Θάνος Πλεύρης.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με ανάρτησή του στο twitter, ο υπουργός Υγείας, αναφέρεται στη σημασία τήρησης του υγειονομικού πρωτοκόλλου στην εστίαση και στους ελέγχους, με αφορμή το περιστατικό με την παρέμβαση του τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ στο έργο αστυνομικών.

O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο επιχείρησε να σταματήσει αστυνομικό έλεγχο σε κατάστημα για παράβαση των μέτρων για τον Covid-19, αλλά έφτασε στο σημείο να απειλήσει τους αστυνομικούς με δυσμενή μετάθεση, θυμίζοντας άλλες, μαύρες εποχές. Ο Θάνος Πλεύρης σχολίασε επ’ αυτού πως οι «εποχές του ”ξέρεις ποιος είμαι εγώ” έχουν περάσει».

Ο υπουργός Υγείας κάλεσε επίσης τις αρμόδιες αρχές να συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς να πτοούνται από τις απειλές, όπως χαρακτηριστικά είπε, αχρείων και όσων τους καλύπτουν, όποιο αξίωμα και να έχουν.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Θάνου Πλεύρη: «Ευχαριστούμε τους υπαλλήλους που επιχειρούν ελέγχους για τη διασφάλιση των υγειονομικών μέτρων. Να συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς να πτοούνται από τις απειλές αχρείων και όσων τους καλύπτουν, όποιο αξίωμα και να έχουν. Η εποχή του «ξέρεις ποιος είμαι εγώ» έχει περάσει».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ