Μητσοτάκης: Αρνητικός στο τεστ κορωνοϊού – Η ανάρτηση του

Αρνητικός ήταν στο τεστ για κορωνοϊό στο οποίο έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με το αποτέλεσμα να το γνωστοποιεί ο ίδιος με ένα Instagram story στον προσωπικό του λογαριασμό.

Αρνητικός ήταν στο τεστ για κορωνοϊό στο οποίο έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με το αποτέλεσμα να το γνωστοποιεί ο ίδιος με ένα Instagram story στον προσωπικό του λογαριασμό

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

«Στα καλά νέα της ημέρας», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναρτώντας μια φωτογραφία με το αρνητικό rapid test που υπεβλήθη, προαναγγέλλοντας έτσι την επιστροφή στα καθήκοντά του, καθώς σε 20 ημέρες θα διεξαχθούν οι δεύτερες εθνικές εκλογές για φέτος.

Υπενθυμίζεται ότι στις 2/6 ο πρόεδρος της ΝΔ είχε ανακοινώσει ο ίδιος ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό, ακυρώνοντας όλες του τις περιοδείες, αλλά και το προγραμματισμένο ταξίδι του με τον γιο του στο Άγιο Όρος.

«Οι αγκαλιές και τα φιλιά της προεκλογικής περιόδου είναι πάντα πολύ ευχάριστα, έχουν ενίοτε όμως και ένα τίμημα. Σήμερα έκανα το τεστ Covid, είμαι θετικός, οπότε θα χρειαστεί να παραμείνω για κάποιες ημέρες στην οικία μου. Δεν θα μπορέσω να πάω στο Άγιο Όρος, όπως σχεδίαζα. Δεν πειράζει, εκεί θα είναι όμως, να πάμε σε μια άλλη ευκαιρία, αλλά βέβαια TikTok πάντα θα μπορώ να κάνω, οπότε περιμένετε το επόμενο βίντεό μου», έλεγε στο βίντεο που ανέβασε.

Ωστόσο, σήμερα μέσω Instagram ανακοίνωσε πως είναι αρνητικός.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ