Γ. Πατούλης: Η σημασία διαχείριση των χρόνιων παθήσεων και του διαβήτη

Τη σημασία της πρόληψης και της αγωγής υγείας τόσο στη διατήρηση της υγείας του πληθυσμού όσο και στη σωστή διαχείριση των χρόνιων παθήσεων, τόνισε ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης, στο πλαίσιο του χαιρετισμού του στην Εκπαιδευτική Ημερίδα, για το Σακχαρώδη Διαβήτη που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Νέων Ελλήνων Διαβητικών και πραγματοποιήθηκε στις 10 Νοεμβρίου 2018, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.

Ο κ. Πατούλης, συνεχάρη την πρόεδρο του Συλλόγου Νέων Ελλήνων Διαβητικών κυρία Ελένη Μπαρμπαλιά για τη διοργάνωση της ενδιαφέρουσας εκδήλωσης

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στον πρωτοπόρο γιατρό Χάρη Βασιλόπουλο που συνέβαλε καθοριστικά στην εκπαίδευση των ασθενών και στην καλή διαχείριση της πάθησής τους.

Ο κ. Πατούλης, αφού συνεχάρη την πρόεδρο του Συλλόγου Νέων Ελλήνων Διαβητικών κυρία Ελένη Μπαρμπαλιά για τη διοργάνωση της ενδιαφέρουσας εκδήλωσης, αναφέρθηκε στο υψηλό επιστημονικό επίπεδο των εξειδικευμένων ιατρών στη χώρα μας και στην ανάγκη να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη πρόσβαση των ασθενών σε αυτούς.

«Η πρόσβαση όλων των ασθενών στους εξειδικευμένους γιατρούς που έχουν ανάγκη αποτελεί προϋπόθεση για ένα Σύστημα Υγείας που καλύπτει τις ανάγκες των πολιτών. Ένα σύγχρονο Πρωτοβάθμιο Σύστημα Υγείας διασφαλίζει τη σωστή διαχείριση των χρόνιων παθήσεων που έχει αποτέλεσμα την μείωση της νοσηρότητας και της θνησιμότητας καθώς και την εξοικονόμηση πόρων για το σύστημα υγείας», τόνισε ο πρόεδρος του ΙΣΑ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ