Εκδόθηκε η προκήρυξη για 1.116 θέσεις επικουρικού προσωπικού

Στο εθνικό τυπογραφείο για δημοσίευση έχει σταλεί η προκήρυξη 2Κ/2019, όπως ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ, για την πλήρωση 1.116 θέσεων επικουρικού προσωπικού, στις οποίες περιλαμβάνονται -μεταξύ άλλων- νοσηλευτές, ακτινολόγοι, φυσικοθεραπευτές, πληρώματα ασθενοφόρων καθώς και βοηθητικό και διοικητικό προσωπικό.

Στην προκήρυξη ΑΣΕΠ περιλαμβάνονται θέσεις όπως -μεταξύ άλλων- νοσηλευτές, ακτινολόγοι, φυσικοθεραπευτές, πληρώματα ασθενοφόρων καθώς και βοηθητικό και διοικητικό προσωπικό.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Αναλυτικά, προκηρύσσονται 110 θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, 458 Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, 381 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και 167 Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, οι οποίες περιλαμβάνουν διάφορες ειδικότητες, πλην γιατρών.

Πρόκειται για την προκήρυξη που είχε εκδοθεί τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά μέσα σε μια εβδομάδα ανεστάλη κατόπιν εντολής από το υπουργείο Υγείας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ 

Την επανέκδοση της προκήρυξης είχε προαναγγείλει πριν από λίγες μέρες στη Βουλή ο υπουργός Ανδρέας Ξανθός. Υποσχέθηκε ότι μέσω αυτής της προκήρυξης μπορούν να συνεχίσουν να εργάζονται στο ΕΣΥ επικουρικοί των οποίων οι συμβάσεις έχουν λήξει ή λήγουν τους επόμενους μήνες.

Τα σωματεία εργαζομένων στο ΕΣΥ ζητούν επιμόνως τη μονιμοποίηση των επικουρικών που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες αλλά εργάζονται με ελαστικές σχέσεις εργασίας. Μέχρι το Μάιο λήγουν οι συμβάσεις 1.200 επικουρικών.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ