ΠολιτικήΧρυσοχοϊδης: Επίσκεψη σε Ηράκλειο και Σητεία- Τι θα ανακοινώσει

Χρυσοχοϊδης: Επίσκεψη σε Ηράκλειο και Σητεία- Τι θα ανακοινώσει

- Advertisement -

Για δεύτερη φορά μέσα σε έναν μήνα, θα επισκεφθεί το Ηράκλειο ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, με… θέμα τα σοβαρά προβλήματα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο αλλά και σε όλα τα νοσοκομεία της Κρήτης, που αφορούν κυρίως στην υποστελέχωση.

Για δεύτερη φορά μέσα σε έναν μήνα, θα επισκεφθεί το Ηράκλειο ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, με... θέμα τα σοβαρά προβλήματα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο αλλά και σε όλα τα νοσοκομεία της Κρήτης, που αφορούν κυρίως στην υποστελέχωση.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Χρυσοχοϊδης θα επισκεφθεί σήμερα Τετάρτη (15/11) στις 09.00 το πρωί το Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου θα ανακοινώσει επίσημα την προκήρυξη για τις προσλήψεις ιατρών, με διαδικασίες fast track, στο πολύπαθο νοσηλευτικό ίδρυμα

Ο κ. Χρυσοχοϊδης αναμένεται να έχει συναντήσεις με την προσωρινή διοίκηση του νοσοκομείου και ενδεχομένως και εκπροσώπους εργαζομένων.

Στη συνέχεια ο Υπουργός Υγείας θα αναχωρήσει για τη Σητεία όπου θα επισκεφθεί το νοσοκομείο της πόλης, το οποίο επίσης αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα λειτουργίας.

Μάλιστα την ώρα που ο κ. Χρυσοχοϊδης θα βρίσκεται στη Σητεία, ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Σητείας και η Συντονιστική Επιτροπή για το Νοσοκομείο Σητείας είχαν προγραμματίσει παράσταση διαμαρτυρίας-κατάληψη της 7ης Υ.ΠΕ, στο Ηράκλειο. Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν μετά την πρόθεση του υπουργού Υγείας να βρεθεί στον τόπο τους. Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους:

“Με αφορμή την αιφνίδια επίσκεψη του υπουργού υγείας κ. Χρυσοχοΐδη στη πόλη μας , αποφασίσαμε να αναστείλουμε την προγραμματισμένη κινητοποίηση στην 7η ΥΠΕ στο Ηράκλειο.

Μας προβληματίζει η βεβαίως απόφαση να επισκεφθεί το πολύπαθο Νοσοκομείο μας τη συγκεκριμένη ημερομηνία, αναλογιζόμενοι όμως την κρισιμότητα της εξέλιξης αυτής, καλούμε το Σητειακό λαό σε Πανδημοτική κινητοποίηση στο Νοσοκομείο Σητείας στις 11.00 για να υποδεχτούμε τον υπουργό και να αγωνιστούμε για ένα πλήρως εξοπλισμένο – πλήρως στελεχωμένο Νοσοκομείο Σητείας.

Καλούμε όλους τους φορείς , όλες τις συλλογικότητες και όλους τους πολίτες του δήμου μας να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να στηρίξουν την κρίσιμη κινητοποίηση

Συντονιστική Επιτροπή για το Νοσοκομείο Σητείας

Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Σητείας

Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Σητείας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ