News«Έφυγε» ο καρδιολόγος Βασίλης Λούρμπας - Συλλυπητήρια ΠΙΣ

«Έφυγε» ο καρδιολόγος Βασίλης Λούρμπας – Συλλυπητήρια ΠΙΣ

- Advertisement -

Έχασε τελικά τη μάχη που έδινε για τη ζωή του, στο νοσοκομείο Άγιος Λουκάς, μετά από βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη, ο γνωστός καρδιολόγος, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης, αντιπεριφερειάρχης Υγείας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του “Σισμανόγλειου” Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, Βασίλης Λούρμπας. Ο εκλιπών ήταν 65 ετών.

Έχασε τελικά τη μάχη που έδινε για τη ζωή του, στο νοσοκομείο Άγιος Λουκάς, μετά από βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη, ο γνωστός καρδιολόγος, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης, αντιπεριφερειάρχης Υγείας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του “Σισμανόγλειου” Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, Βασίλης Λούρμπας

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Σε ανακοίνωση του ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του Βασίλη Λούρμπα, Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης.

Ο Βασίλης Λούρμπας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αρσάκειο Ροδόπης. Σπούδασε Στρατιωτική Ιατρική στο ΑΠΘ και έλαβε την ειδικότητα της καρδιολογίας. Υπηρέτησε ως καρδιολόγος στον ελληνικό στρατό μέχρι το 2003 και έκτοτε ασκούσε το ιατρικό επάγγελμα ιδιωτικά στην πόλη της Κομοτηνής.

Εκπρόκειτο για έναν διακεκριμένο επιστήμονα.

Υπήρξε Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης την περίοδο 2014-2018 και εκ νέου από το 2022 μέχρι και σήμερα.

Υπήρξε επίσης Αντιπεριφερειάρχης Υγείας της Περιφέρειας ΑΜΘ από τον Δεκέμβριο του 2022 και αντιπρόεδρος ΔΣ στο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΠΙΣ εκφράζουν τα συλλυπητήρια στους οικείους του.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ