Ξεκινά και πάλι το πρόγραμμα Υποτροφιών «Start Your Journey» της DEMO

Το 2019, η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO με σταθερή προσήλωση στη νέα γενιά, επενδύει εκ νέου στο πρόγραμμα “Start your Journey”, έναν θεσμό Υποτροφιών και Πρακτικής Άσκησης που εγκαινίασε πέρυσι, με μεγάλη επιτυχία.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Νέοι τελειόφοιτοι και απόφοιτοι σχολών σχετικών με τον φαρμακευτικό κλάδο, μπορούν να κάνουν αίτηση για εφάπαξ χρηματική ενίσχυση, καθώς και για τη δυνατότητα 6μηνης έμμισθης πρακτικής άσκησης στην εταιρεία.

Πέρυσι, στη τελική φάση του Προγράμματος προκρίθηκαν 44 νέοι Αριστούχοι Επιστήμονες διαφόρων κλάδων που κλήθηκαν για προσωπική συνέντευξη και γνωριμία με στελέχη της επιχείρησης προκειμένου να στηρίξουν την υποψηφιότητά τους.

Οι προσωπικές επιθυμίες των υποψηφίων έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση, καθώς αυτό που προέχει είναι η εταιρεία να βοηθήσει κάθε νέο επιστήμονα με τον τρόπο που του ταιριάζει καλύτερα και με το πώς ο ίδιος οραματίζεται το μέλλον και τη σταδιοδρομία του.

Έτσι Υποτροφίες δίνονται κατά βάση σε υποψήφιους που είχαν άμεσο ενδιαφέρον συνέχισης των σπουδών τους και οι Πρακτικές σχεδιάζονται με τρόπο που να βοηθούν τους νέους να αποκτήσουν εμπειρία σε τομείς που τους ενδιαφέρουν. Συνολικά, δόθηκαν 11 υποτροφίες και 11 πρακτικές ασκήσεις.

H υποβολή των αιτήσεων για το εφετινό «Start Your Journey» μπορούν να γίνουν στο www.demo.gr/startyourjourney από την 1η Απριλίου 2019 έως και την 31η Μαΐου 2019.

Πανόραμα Επιχειρηματικότητας

Επιπρόσθετα, και για άλλη μία χρονιά η DEMO συμμετέχει αυτό το Σαββατοκύριακο 29-31 Μαρτίου στο «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας 2019» που θα διεξάγεται στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Η εκδήλωση που οργανώνεται κάθε χρόνο από τον καθηγητή της ΑΣΟΕΕ κ. Ιορδάνη Λαδόπουλο και την ομάδα του, έχει στόχο να ενημερώσει τους νέους για τις τάσεις και ευκαιρίες για επιχειρηματικότητα και απασχόληση που προσφέρουν δεκαπέντε κλάδοι της οικονομίας και ταυτόχρονα να αναδείξει την «Άλλη Ελλάδα» της καινοτομίας και της εξωστρέφειας.

Στη φετινή διοργάνωση η DEMO θα διαθέτει περίπτερο και θα εκπροσωπηθεί από τον Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Θάνο Μυτιληναίο στο πάνελ για τις εξελίξεις στο φαρμακευτικό κλάδο, με θεματολογία «Εξελίξεις στον φαρμακευτικό κλάδο: τάσεις και ευκαιρίες για επιχειρηματικότητα και απασχόληση» και από τον Υπεύθυνο Συντήρησης και Έργων κ. Αριστοτέλη Λυμπερόπουλο σε πάνελ με θέμα «Μετά το Πολυτεχνείο, τι;».

Τέλος, η φαρμακοβιομηχανία θα οργανώσει ειδικό Business Day στις 07/06. Θα υποδεχθεί 30 φοιτητές και απόφοιτους Πανεπιστημίων, θα τους ξεναγήσει στις εγκαταστάσεις της και θα τους συμβουλέψει για δυνατότητες και ευκαιρίες ανάπτυξης της σταδιοδρομίας τους.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ