Τρεις διακρίσεις στις κατηγορίες Επιχειρηματικής Αριστείας, Εξαγωγικής Αριστείας Βιομηχανικού Προϊόντος και Βιομηχανικής Αριστείας έλαβε η πρωτοπόρος ελληνική φαρμακοβιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε στην πρόσφατη τελετή απονομής των βραβείων «Made in Greece», κατά την οποία αναδείχθηκαν και επιβραβεύτηκαν οι παραγωγικές επιχειρήσεις που επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων με σημαντική προστιθέμενη αξία για την ελληνική οικονομία.

Η εθνική και κοινωνική προσφορά της ΒΙΑΝΕΞ στην Ελλάδα, η επίτευξη υψηλών στόχων, η ηγεσία και διακεκριμένη παρουσία της σε τοπικό, κλαδικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο, οι διεθνείς αναγνωρίσεις και διακρίσεις, επιβραβεύτηκαν με το πρώτο βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας.

Οι συνεχείς επενδύσεις της ΒΙΑΝΕΞ τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε τεχνολογικό εξοπλισμό έδωσαν στην εταιρεία το πρώτο βραβείο της Βιομηχανικής Αριστείας, αλλά και τον έπαινο στην κατηγορία της Εξαγωγικής Αριστείας.

Ο αντιπρόεδρος και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, παρέλαβε το βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας και μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Εμείς που παράγουμε στην Ελλάδα, είμαστε αυτοί που στηρίζουμε την ελληνική οικονομία. Χώρα η οποία δεν παράγει, δεν μπορεί να έχει βιώσιμη οικονομία». Συνέχισε, προσθέτοντας: «Νομίζω ότι θα είμαστε όλοι νικητές, όσο κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Να παράγουμε στην Ελλάδα, ώστε να μπορέσουμε όχι μόνο να βγούμε από την κρίση, αλλά να έρθουν καλύτερες μέρες για τη χώρα».

Το βραβείο Βιομηχανικής Αριστείας παρέλαβε η υπεύθυνη του τμήματος Ποιότητας της εταιρείας κα Γεωργία Βέρδη.