Συνεργασία easyGroup και Hempoil για πώληση προϊόντων CBD

Η easyGroup του Sir Στέλιου Χατζηιωάννου, στον οποίο ανήκουν και όλα τα εμπορικά σήματα easy συνεργάζεται αποκλειστικά με την ελληνική εταιρεία Hempoil, δημιουργώντας από κοινού την πρωτοποριακή ηλεκτρονική πλατφόρμα πώλησης προϊόντων κάνναβης με CBD, την easyHemp.gr.

"<yoastmark

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

H πλατφόρμα έρχεται να συνδυάσει το πασίγνωστο εμπορικό σήμα της easy με την καινοτομία και τη μεγάλη γκάμα προϊόντων που παρέχει η εταιρεία Ηempoil.

H Hempoil ειδικεύεται στην εισαγωγή, διανομή, πώληση αλλά και καλλιέργεια βιολογικών προϊόντων με βάση τη βιομηχανική κάνναβη (Cannabis Sativa L). Κύριο συστατικό της οποίας είναι η Κανναβιδιόλη (CBD), ένα μη ψυχοδραστικό κανναβινοειδές. Παράλληλα, η εταιρεία δραστηριοποιείται και στον τομέα του franchise. Συμβάλλει δυναμικά στην ενημέρωση των επιστημόνων του χώρου της υγείας αλλά και της έρευνας σχετικά με τις θεραπευτικές ιδιότητες της Κανναβιδιόλης (CBD).

Η easyHemp.gr δημιουργήθηκε για τους καταναλωτές που προτιμούν τις online αγορές. Αγαπούν τον υγιεινό τρόπο ζωής και ενδιαφέρονται για τα φυσικά βιολογικά προϊόντα κάνναβης με CBD. Μέσω της easyHemp.gr έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από μια τεράστια γκάμα σχετικών προϊόντων. Παραλαμβάνοντας την παραγγελία τους με απόλυτη ασφάλεια μέσω courier, σε διακριτική, ανακυκλώσιμη συσκευασία.

Αφορμή για τη συνεργασία της Hempoil με τον Sir Στέλιο Χατζηιωάννου και την easyGroup, η οποία επισημοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019, έχει αποτελέσει ο επιτυχημένος ετήσιος θεσμός «ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΧΡΟΝΙΑΣ».

Συγκεκριμένα, το 2018 η Hempoil κατέκτησε την 5η θέση. Έγινε η πρώτη Ελληνική εταιρεία προϊόντων CBD στην ιστορία του θεσμού που έλαβε βραβείο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας. Το 2019 κατέκτησε την πρώτη θέση ανάμεσα σε 74 διαγωνιζόμενους. Κατάφερε, μέσα σε ένα μόλις έτος, να ξεπεράσει κατά πολύ τις αρχικές της προβλέψεις για τζίρο και κερδοφορία.

Πρωτοποριακό εγχείρημα

Ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής και πρόεδρος της easyGroup, δήλωσε σχετικά: «Η online πλατφόρμα easyHemp.gr αποτελεί ένα φιλόδοξο και πρωτοποριακό νέο εγχείρημα. Αξιοποιεί τις τεράστιες δυνατότητες που προσφέρει η αγορά βιομηχανικής κάνναβης. Απαντά με τον καλύτερο τρόπο στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών. Παράλληλα, είναι μεγάλη μας χαρά να συνεργαζόμαστε με έναν ακόμη νικητή του Βραβείου ‘Επιχειρηματικό Ξεκίνημα της Χρονιάς, τη Hempoil. Αποδεικνύεται έμπρακτα ότι ο θεσμός αυτός προάγει τη βιώσιμη επιχειρηματικότητα και την καινοτομία στη χώρα.»

Εδώ να τονίσουμε ότι προηγούμενοι νικητές των βραβείων έχουν ήδη ενταχθεί στην οικογένεια των εμπορικών σημάτων της easy (όπως easyFerry.com, easyGreece.tours και easyFly.travel).

Από την πλευρά του, ο κ. Χρήστος Μπότσης, δημιουργός της Hempoil δήλωσε με αφορμή τη συνεργασία με την easyGroup: «Είναι μεγάλη τιμή και αναγνώριση για εμάς που ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής της easyJet και της easyGroup, επέλεξε να μας εντάξει στο δυναμικό του ομίλου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή την συνεργασία. Μας δίνει την δυνατότητα να ανοίξουμε τα φτερά μας όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην διεθνή αγορά.»

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ