Ολοκλήρωση του ετήσιου θεσμού DEMO Business Days 2022

Ακόμα μια εκπαιδευτική επίσκεψη υλοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία και τους χώρους παραγωγής της DEMO με σκοπό την αλληλογνωριμία των αποφοίτων σχετικών ειδικοτήτων με το επιχειρείν της εταιρείας.

Ακόμα μια εκπαιδευτική επίσκεψη υλοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία και τους χώρους παραγωγής της DEMO με σκοπό την αλληλογνωριμία των αποφοίτων σχετικών ειδικοτήτων με το επιχειρείν της εταιρείας.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η DEMO, ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας, ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση του ετήσιου προγράμματος επαγγελματικού προσανατολισμού «Business Days 2022» που διοργανώνει επί σειρά ετών σε συνεργασία με το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας.

Στην ολοήμερη εκδήλωση καριέρας που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της DEMO στο Κρυονέρι, 35 απόφοιτοι χημικοί, χημικοί μηχανικοί, φαρμακοποιοί και βιολόγοι είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας, να ενημερωθούν λεπτομερώς για το προφίλ και τις επιχειρηματικές δραστηριότητές της, να ξεναγηθούν στις μονάδες παραγωγές και τα σύγχρονα εργαστήρια αλλά και να συζητήσουν για τις ευκαιρίες απασχόλησης που προσφέρει η DEMO.

Ο θεσμός Business Days διαγράφει μια πολυετή και σπουδαία ιστορία καθώς ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του ’70 από τον κο Ιορδάνη Λαδόπουλο, π. Καθηγητή ΑΣΟΕΕ, έχοντας ως φιλοσοφία τη σύνδεση μεταξύ του πανεπιστημίου και του κόσμου των επιχειρήσεων, με στόχο την ολοκληρωμένη κατάρτιση των φοιτητών, τόσο με θεωρητικές όσο και με πρακτικές γνώσεις.

Τους συμμετέχοντες χαιρέτισε η κα Στέλλα Δέμου, Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της DEMO, η οποία μοιράστηκε το όραμα της εταιρείας για διατήρηση της ηγετικής θέσης στον κλάδο του φαρμάκου και τις αξίες που διέπουν τη λειτουργία της, μεταξύ των οποίων η καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος και η υπεύθυνη ανταλλαγή γνώσης. «Στη DEMO έχουμε ξεκινήσει ένα συναρπαστικό ταξίδι ανάπτυξης. Ελπίζουμε ότι θα είστε συνταξιδιώτες μας σε αυτό» δήλωσε, παροτρύνοντας τους παρευρισκόμενους να ενεργούν πάντα με επαγγελματικό ήθος και ακεραιότητα.

«Χαιρόμαστε να ανοίγουμε για ακόμα μια χρονιά τις πόρτες μας σε νέους επιστήμονες. Αποτελεί μέρος της κουλτούρας μας η πραγματοποίηση ενεργειών και δράσεων που ενθαρρύνουν τα λαμπρά μυαλά του Αύριο να εμπλουτίσουν τις ακαδημαϊκές τους γνώσεις και να αποκτήσουν το βάπτισμα του πυρός σε ρεαλιστικές εργασιακές συνθήκες» δήλωσε η κα Μπέττυ Αραμπατζή, HR Director στη DEMO.

Η DEMO διατηρεί στενή σχέση με την επιστημονική και ακαδημαϊκή κοινότητα στηρίζοντας και συμμετέχοντας σε προγράμματα για την εξειδίκευση και καλύτερη εκπαίδευση των νέων επιστημόνων στα ελληνικά Πανεπιστήμια. Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία έχει δημιουργήσει εδώ και 5 χρόνια το πρόγραμμα υποτροφιών και πρακτικής άσκησης «Start Your Journey» για να ενισχύσει αριστούχους νέους και νέες επιστήμονες έως 29 ετών στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα με στόχο την προαγωγή της επιστήμης, την ενίσχυση του φαρμακευτικού κλάδου και τη δημιουργία ευκαιριών για τους νέους στην Ελλάδα.

Σχετικά με τη DEMO ABEE

Η φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΕΕ δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων. Το εργοστάσιο της εταιρείας στο Κρυονέρι Αττικής είναι το μεγαλύτερο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως στην παραγωγή ενεσίμων, με σύγχρονες εγκαταστάσεις 66.000 τ.μ. που περιλαμβάνουν 4 παραγωγικές μονάδες, 25 γραμμές παραγωγής και εργαστήρια έρευνας και ποιοτικού ελέγχου.

Η DEMO απασχολεί σήμερα πάνω από 1200 εργαζόμενους σε Αττική και Θεσσαλονίκη και είναι πρώτη σε νοσοκομειακές πωλήσεις (σε αριθμό τεμαχίων) στην Ελλάδα στα ενέσιμα προϊόντα όλων των μορφών. Η εταιρεία έχει ευρεία δραστηριότητα διεθνώς εξάγοντας πάνω από το 85% της παραγωγής της, ενώ είναι διεθνώς αναγνωρισμένη ως ένας από τους επίσημους προμηθευτές των Ηνωμένων Εθνών, της UNICEF και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Σήμερα η DEMO υλοποιεί ένα πολύπλευρο επενδυτικό πλάνο 356εκ.ευρω που εστιάζει στην ενίσχυση της θέσης της διεθνώς και την είσοδό της σε τομείς με υψηλή αναπτυξιακή προοπτική όπως η ανάπτυξη και παραγωγή πρώτων υλών και βιοομοειδών φαρμάκων.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ