ΠΡΟΣΩΠΑΑΠΟΨΗΙατρόπολις: Επένδυση 10 εκατ. ευρώ για 7ο σημείο στο κέντρο της Αθήνας

Ιατρόπολις: Επένδυση 10 εκατ. ευρώ για 7ο σημείο στο κέντρο της Αθήνας

- Advertisement -
  • Γράφει ο Κοσμάς Ζακυνθινός

Αυλαία ανοίγει σήμερα το 7ο σημείο Ιατρόπολις στο κέντρο της Αθήνας, συνολικής επένδυσης 10 εκατ. ευρώ. Η διοίκηση του ομίλου ιατρικών εταιρειών σχεδιάζει την επέκταση του δικτύου με επιπλέον τρία σημεία στην Αττική, έως το τέλος του 2020.

Αυλαία ανοίγει σήμερα το 7ο σημείο Ιατρόπολις στο κέντρο της Αθήνας, συνολικής επένδυσης 10 εκατ. ευρώ - Σωκράτης Γουρλής
Σωκράτης Γουρλής – Ιατρόπολις

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μετά την ολοκλήρωση της επένδυσης ύψους 9 εκατ. ευρώ πριν από έναν περίπου χρόνο και λειτουργία της νέας μονάδας στο Κερατσίνι, η διοίκηση εγκαινιάζει σήμερα το έβδομο σημείο εξυπηρέτησης του δικτύου. Το νέο Ιατρόπολις βρίσκεται στην περιοχή Άγιος Λουκάς, στα Άνω Πατήσια.

«Μετά τις απαραίτητες εργασίες και αδειοδοτήσεις το 7ο σημείο Ιατρόπολις είναι και επίσημα έτοιμο να λειτουργήσει κέντρο της Αθήνας, σε συνολική έκταση 2.000 τ.μ. και 3 ορόφους συνολικά» όπως τονίζει στο healthpharma.gr ο Σωκράτης Γουρλής, μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρόπολις. Όπως υπογραμμίζει «Το νέο κέντρο θα απασχολήσει συνολικά περί τους 70 εργαζόμενους, όλων των βαθμίδων. Στόχος μας είναι διευρύνουμε περαιτέρω το δίκτυο μας. Σχεδιάζουμε να προσθέσουμε στη δυναμική του Ιατρόπολις επιπλέον τρία σημεία στην Αττική, έως το 2020. Εξακολουθούμε να επενδύουμε στη χώρα και να στηρίζουμε την ιδέα της ανάπτυξης».

Η επένδυση στο Κερατσίνι

Η υπερσύγχρονη Διαγνωστική Μονάδα στην περιοχή του Κερατσινίου καλύπτει το κενό και στις γύρω περιοχές. Υπήρχε μεγάλο κενό στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Τα αποτελέσματα του πρώτου χρόνου λειτουργίας είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Ήδη από στο πρώτο εξάμηνο λειτουργίας πέτυχε τους στόχους που είχε θέσει η διοίκηση του Ιατρόπολις.

Το σημείο στο Κερατσίνι αποτελεί το 6ο κατά σειρά δημιούργημα του ομίλου. Το Ιατρόπολις διαθέτει ήδη 4 Διαγνωστικά Κέντρα καθώς και 1 εξειδικευμένη ογκολογική κλινική. Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο κέντρο που εκτείνεται σε 3 ορόφους, ενώ στελεχώνεται συνολικά από 60 γιατρούς και εξειδικευμένους εργαζόμενους στον τομέα της Υγείας.

Το νέο διαγνωστικό κέντρο του Ομίλου Ιατρόπολις διαθέτει διαγνωστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Παρέχει υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου σε όλους τους κατοίκους του Κερατσινίου, αλλά και των γύρω περιοχών.

Η διαγνωστική Μονάδα του Ιατρόπολις έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί διαγνωστικές εξετάσεις σε τουλάχιστον 600 ασθενείς την ημέρα. Να εξάγει τα αποτελέσματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα λόγω του υπερσύγχρονου συστήματος οργάνωσης που διαθέτει, αλλά και της μακροχρόνιας εμπειρίας του.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ