Συμβεβλημένοι Ιατροί ΕΟΠΥΥ – Λίστα και διαθεσιμότητα των ραντεβού

Συμβεβλημένοι Ιατροί ΕΟΠΥΥΠΕΔΥ (Βρείτε τον συμβεβλημένο ιατρό που θέλετε και δείτε παρακάτω τα διαθέσιμα ραντεβού του).

Συμβεβλημένοι Ιατροί ΕΟΠΥΥ – ΠΕΔΥ (Βρείτε τον συμβεβλημένο ιατρό που θέλετε και δείτε παρακάτω τα διαθέσιμα ραντεβού του). 

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ στο Αρ. Πρωτ.: ΔΒ3/OIK. 42764/18-10-2017 έγγραφό του αναφέρει επί λέξει τα εξής:

1. Όλοι οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ ιατροί κλήθηκαν να δηλώσουν στο e-ΔΑΠΥ το ωράριο λειτουργίας του ιατρείου τους κατά το οποίο θα εξυπηρετούνται οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ.
Ήδη στην ιστοσελίδα του Οργανισμού και στην εφαρμογή «ΒΡΕΙΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ» έχουν καταχωρηθεί τα ωράρια λειτουργίας των συμβεβλημένων με τον ΕΟΠΥΥ ιατρείων όπως αυτά δηλώθηκαν από τους συμβεβλημένους ιατρούς και είναι διαθέσιμα στους ασφαλισμένους.

2. Ο μέγιστος εβδομαδιαίος αριθμός επισκέψεων των ασφαλισμένων του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) στους συμβεβλημένους με τον Οργανισμό ιατρούς, δεν μπορεί να ξεπερνά τις εκατό (100) επισκέψεις, εξαιρουμένων των επειγόντων περιστατικών.

3. Ο μέσος ημερήσιος αριθμός επισκέψεων των ασφ/νων του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) στους συμβεβλημένους με τον Οργανισμό ιατρούς είναι οι είκοσι (20) επισκέψεις. Οι 20 επισκέψεις είναι ενδεικτικές και όχι περιοριστικές. Ο μέσος χρόνος επίσκεψης ορίστηκε ενδεικτικά και όχι περιοριστικά στα δεκαπέντε (15) λεπτά προκειμένου να εκτιμηθεί ο αριθμός των ασφαλισμένων που δύναται να εξυπηρετηθεί στο ωράριο λειτουργίας που έχει δηλωθεί.

Ο χρόνος επίσκεψης καθορίζεται σύμφωνα με του κανόνες ορθής ιατρικής πρακτικής.

Αναζήτηση διαθεσιμότητας συμβεβλημένων ιατρών από την επίσημη ιστοσελίδα του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ).

Υποχρεωτική η επιλογή Περιόδου (Μήνας, έτος), Νομού και Ειδικότητας

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ τον ΝΟΜΟ για να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ

Στην αναζήτηση υπάρχουν οι συμβεβλημένοι πάροχοι υγείας (Ιατροί, Διαγνωστικά Εργαστήρια, Φυσικοθεραπευτές, Ιδιωτικές Κλινικές. Μονάδες Αιμοκάθαρσης (ΜΧΑ και ΜΤΝ), Κέντρα Αποκατάστασης και Αποθεραπείας, Κρατικά Νοσοκομεία. Πολυιατρεία, Μονάδες Ψυχικής Υγείας. Δομές για ΑμεΑ, Ιδρύματα για Χρόνιους Ασθενείς) από την επίσημη ιστοσελίδα του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ).

Προβλέπεται κάλυψη των ανασφάλιστων πολιτών;

Για προγραμματισμένη περίθαλψη στο εξωτερικό καλύπτονται από τον ΕΟΠΥΥ οι δαπάνες όχι μόνο των ασφαλισμένων των φορέων κοινωνικής ασφάλισης. Αλλά και των φοιτητών και των ανασφάλιστων (δικαιούχοι του ν. 4368/16) με τους όρους και τις προϋποθέσεις, που ορίζονται στις οικείες διατάξεις.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ