Παγώνη – Κορωνοϊός: Τα κρούσματα έχουν αυξηθεί κατά 10%

Για την πορεία της πανδημίας, τη γρίπη και τα εμβόλια μίλησε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, η οποία έκανε λόγο για έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Για την πορεία της πανδημίας, τη γρίπη και τα εμβόλια μίλησε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, η οποία έκανε λόγο για έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

«Ξεκινάει η περίοδος των ιώσεων. Μόλις μπούμε στον Οκτώβριο αυτό είναι λογικό», τόνισε και συνέχισε μιλώντας για τον κορωνοϊό: «Αυτό που έχει σημασία είναι ότι όντως έχουν αυξηθεί τα κρούσματα, το βλέπουμε από την εφημερία. Ήδη ο αριθμός έχει αυξηθεί κατά 10%. Όταν αρχίσει από τώρα η σταδιακή αύξηση, θα δούμε με τους εμβολιασμούς που θα προχωρήσουν, με το επικαιροποιημένο εμβόλιο και με όλα αυτά που πρέπει να γίνουν και με τη γρίπη», ανέφερε αρχικά.

Συνύπαρξη γρίπης και κορωνοϊού

«Τέλος Οκτώβρη με αρχές Νοέμβρη θα πρέπει να γίνει και το εμβόλιο της γρίπης, γιατί το πικ της είναι Δεκέμβριο με Φεβρουάριο. Θα το κάνουμε αρχές Νοέμβρη για να καλύψουμε και αυτό το κομμάτι. Το ότι θα υπάρχουν ιώσεις, θα υπάρχουν, είναι αλήθεια ότι από το καλοκαίρι είχαμε κρούσματα γρίπης φέτος και μην ξεχνάμε ότι δύο χρόνια ήμασταν με μάσκες και τώρα δεν φοράμε μάσκα. Τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά», συμπλήρωσε η Ματίνα Παγώνη σχετικά με τη γρίπη και τον κορωνοϊό.

«Ο ιός δεν μας εγκατέλειψε, δεν έδειξε τέλος η οθόνη, είναι ανοιχτή. Τα συμπτώματα είναι πολύ πιο ήπια, μην ξεχνάμε ότι ο κόσμος έχει εμβολιαστεί και τα πράγματα πιστεύουμε να είναι ελεγχόμενα», κατέληξε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ