Μαριέττα Γιαννάκου: Στον «Ευαγγελισμό» με επιπλοκές από τον κορωνοϊό

Στο νοσοκομείο του «Ευαγγελισμού» νοσηλεύεται η βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας Μαριέττα Γιαννάκου με επιπλοκές από τον κορωνοϊό. Η Μαριέττα Γιαννάκου νίκησε τον κορωνοϊό και βγήκε από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου. Η πρώην υπουργός προσβλήθηκε από την Covid 19 τέλη του περασμένου μήνα και αρχικά τα συμπτώματά της ήταν ήπια.

Στο νοσοκομείο του «Ευαγγελισμού» νοσηλεύεται η βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας Μαριέττα Γιαννάκου με επιπλοκές από τον κορωνοϊό

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Είχε κάνει μάλιστα και τις δύο δόσεις του εμβολίου, με τη δεύτερη να την έχει πραγματοποιήσει στις 10 Μαΐου, κάτι που σημαίνει πως διέθετε ακόμη αρκετά αντισώματα, ενώ ήταν έτοιμη να κάνει και την τρίτη, αναμνηστική δόση, ωστόσο την πρόλαβε ο ιός.

Όσο περνούσαν οι μέρες η κατάστασή της επιδεινωνόταν καθώς πάσχει εδώ και χρόνια από υποκείμενα νοσήματα, με αποτέλεσμα να μεταβεί στο νοσοκομείο και οι γιατροί να την κρατήσουν για νοσηλεία. Ο κορωνοϊός αυτός καθ’ αυτός προφανώς έχει κάνει τον κύκλο του μετά από τόσες ημέρες, αλλά ο προβληματισμός υπήρξε από τις παρενέργειες που της άφησε.

Θυμίζουμε ότι η κ. Μαριέττα Γιαννάκου είχε νοσηλευτεί επίσης τον περασμένο Ιούνιο στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, με συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού. Ειδικότερα, βρισκόταν στο Κρανίδι Αργολίδας όταν αισθάνθηκε έντονη δύσπνοια. Μεταφέρθηκε βράδυ στο νοσοκομείο του Ναυπλίου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και από ‘κει στο 251 ΓΝΑ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ