Λαμία: Σοκάρει η περιγραφή νοσηλεύτριας που γρονθοκοπήθηκε

Ο δικηγόρος της μίας νοσηλέυτριας εκ των δύο που δέχθηκαν επίθεση το βράδυ της Πέμπτης στο Νοσοκομείο Λαμίας περιγράφει λεπτομερώς τα όσα συνέβησαν.

Ο δικηγόρος της μίας νοσηλέυτριας εκ των δύο που δέχθηκαν επίθεση το βράδυ της Πέμπτης στο Νοσοκομείο Λαμίας περιγράφει λεπτομερώς τα όσα συνέβησαν.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν στην παθολογική κλινική, στον 5ο όροφο του νοσοκομείου. Ο 44χρονος που βρισκόταν για διακοπές στην περιοχή συνόδευε τον πατέρα του στο νοσοκομείο, όταν φαίνεται ότι είχε κάποια παρεξήγηση με άλλο άτομο που αφορούσε τη σειρά αναμονής για το γιατρό.

Ο άνδρας άρχισε να εξυβρίζει προσωπικό και ασθενείς, καθώς βγήκε μαινόμενος σε μπαλκόνι του ορόφου, φωνάζοντας πως «θα βάλει φωτιά στο Νοσοκομείο και θα κάψει όλη τη Λαμία».

Λαμία: Τι λέει η διοίκηση του νοσοκομείου για το βίαιο επεισόδιο σε βάρος νοσηλευτριών

Ο 44χρονος -σε κατάσταση αμόκ- χτύπησε δύο νοσηλεύτριες. Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τη μία εξ αυτών ανέφερε τα εξής στο lamianow.gr:

«Έγινε διπλή επίθεση. Πρώτα στην εντολέα μου και μετά και σε δεύτερη νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου. Η εντολέας μου εργάζεται 22 χρόνια σε μεγάλα νοσοκομεία. Έχει μεγάλη εμπειρία και είναι εξαιρετική στα καθήκοντά της. Ειδοποίησαν λοιπόν οι άνθρωποι που βρισκόταν στον θάλαμο της παθολογικής κλινικής, συνοδοί και ασθενείς, την εντολέα μου, ότι ένας συνοδος έχει βγει στο μπαλκόνι, ότι βρίζει και λέει ότι θα κάψει το Νοσοκομείο και θα τους σκοτώσει όλους. Πήγε λοιπόν να δει τι συμβαίνει. Τότε μπήκε από το μπαλκόνι και εκείνος κάτι έλεγε για τον ουροσυλλεκτη. Ευγενεστατα η εντολέας μου του είπε ότι θα πάει να φορέσει γάντια και να το φροντίσει αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα», αναφέρει ο δικηγόρος.

Την έσπρωξε, της έβγαλε τη μάσκα και άρχισε να την κλωτσά

Συνεχίζει: «την ακολούθησε από πίσω και πήγε στη συνέχεια και της επιτέθηκε τελείως αναιτιολογητα, την έσπρωξε την έβγαλε τη μάσκα για τον κορωνοϊό και άρχισε να την κλωτσά.

Τότε, όταν πήγε εκεί η να σηκωθεί την χτύπησε με γροθιές και της έσπασε τα γυαλιά της. Είναι μια σοκαριστική επίθεση πραγματικά που έχει σοκάρει τόσο την τοπική κοινωνία αλλά και το πανελλήνιο. Είναι απίστευτα πράγματα αυτά.

Και μάλιστα όταν πήγε η συνάδελφος της να την προστατέψει δέχθηκε και αυτή επίθεση. Έκανε διπλή επίθεση σε νοσηλεύτριες. Τη συμπαράστασή τους στην εντολέα μου εξέφρασαν ο Υπουργός Υγείας ο κ. Πλεύρης, που την πήρε και τηλέφωνο αλλά τόσο η 5η ΥΠΕ αλλά και η διοίκηση του νοσοκομείου. Δεν έχω δει ακόμη κάποια κίνηση από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Δεν έχω δει ακόμη κάποιες περαιτέρω ενέργειες.

Ψυχιατρική εξέταση ζήτησαν οι οικείοι του αλλά εγώ θεωρώ ότι αυτό είναι το γνωστό τέχνασμα να αποφύγουν τις συνέπειες επειδή έχουν κάποιο ψυχιατρικό πρόβλημα…

Η εντολή που έχω λάβει από την οικογένεια της εντολεως μου είναι ότι αυτή η υπόθεση θα πάει μέχρι τέλους».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ