Αστυνομικός χτύπησε νοσηλεύτρια για τη… σειρά προτεραιότητας

Μετά από μια παρεξήγηση, για τη… σειρά προτεραιότητας, γρονθοκόπησε νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου Λαμίας ένας αστυνομικός το βράδυ της Πέμπτης.

Μετά από μια παρεξήγηση, για τη… σειρά προτεραιότητας, γρονθοκόπησε νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου Λαμίας ένας αστυνομικός το βράδυ της Πέμπτης.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ο 44χρονος άνδρας συνελήφθη και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, ενώ η οικογένεια του έχει ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Όλα εκτυλίχθηκαν στην παθολογική κλινική, στον 5ο όροφο του νοσοκομείου. Ο 44χρονος που βρισκόταν για διακοπές στην περιοχή συνόδευε τον πατέρα του στο νοσοκομείο, όταν φαίνεται ότι είχε κάποια παρεξήγηση με άλλο άτομο που αφορούσε τη σειρά αναμονής για το γιατρό.

Σε κατάσταση αμόκ ο άνδρας άρχιζε να εξυβρίζει προσωπικό και ασθενείς, επιχείρησε να κλείσει τις πόρτες της κλινικής, ενώ βγήκε μαινόμενος σε μπαλκόνι του ορόφου. Μια νοσηλεύτρια που προσπάθησε να ηρεμήσει τον 44χρονο, δέχτηκε άγρια επίθεση με τον αστυνομικό να την γρονθοκοπεί τραυματίζοντας την.

«Απερίγραπτη και καταδικαστέα συμπεριφορά»

Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, στην οποία αναφέρει: «Απερίγραπτη και καταδικαστέα η συμπεριφορά πολίτη – συνοδού σε εργαζόμενους στο νοσοκομείο Λαμίας. Πολίτης συνοδός χθες βράδυ πήγε στη παθολογική κλινική του νοσοκομείου που νοσηλευόταν ο πατέρας του αναίτια, χωρίς κανένα λόγο επιτέθηκε με βάρβαρο, βάναυσο τρόπο, σαν να ήθελε να σκοτώσει τις δύο νοσηλεύτριες βάρδιας. Τις χτύπησε άσχημα και οι συναδέλφισσες παρέμειναν επί ώρες στα ΤΕΠ υπό ιατρική παρακολούθηση. Υπεβλήθησαν μηνύσεις από το Νοσοκομείο και τις Νοσηλεύτριες και το άτομο κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα. Για άλλη μια φορά αναδεικνύεται η έλλειψη φύλαξης στα νοσοκομεία. Είμαστε απροστάτευτοι στον καθένα».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ