16 νοσηλεύτριες του ίδιου νοσοκομείου έμειναν ταυτόχρονα… έγκυες

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις… αλλά 16 συνολικά νοσηλεύτριες, που εργάζονται στο ίδιο νοσοκομείο, έμειναν έγκυες την ίδια περίοδο και ως εκ τούτου θα απουσιάσουν με την προβλεπόμενη άδεια τους προσεχείς μήνες, προκαλώντας πονοκέφαλο στους διοικούντες.

Η ασυνήθιστη σύμπτωση εκτυλίσσεται στο Banner Desert Medical Center, στα περίχωρα του Φοίνιξ, στην Αριζόνα των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Καταστρώσαμε αυτό το σχέδιο για να λείψουμε όλες μαζί την περίοδο των Χριστουγέννων», δήλωσε αστειευόμενη η νοσηλεύτρια Τζολίν Γκάροου.

Καθώς η εγκυμοσύνη τους προχωρούσε, τον τελευταίο καιρό ασθενείς και επισκέπτες διαπίστωναν έκπληκτοι πως πολλές νοσηλεύτριες είχαν… φουσκωμένες κοιλίτσες.

«Δεν νομίζω πως είχαμε συνειδητοποιήσει πόσες πολλές είμασταν, μέχρι που δημιουργήσαμε μία ομάδα στο Facebook», σχολίασε η νοσηλεύτρια Ροσέλ Σέρμαν.

Αρχής γενομένης από τα τέλη Σεπτεμβρίου, όταν θα αποχωρήσουν οι πρώτες νοσηλεύτριες για να γεννήσουν, η διοίκηση του νοσοκομείου θα κληθεί να αναπληρώσει ένα μεγάλο κενό που θα δημιουργηθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ