Ξανθός σε Κικίλια: Κοροϊδία η θωράκιση του ΕΣΥ – Η αύξηση των ΜΕΘ;

Τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια σχετικά με την πίεση που δέχεται το ΕΣΥ σχολιάζει ο Ανδρέας Ξανθός από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια σχετικά με την πίεση που δέχεται το ΕΣΥ σχολιάζει ο Ανδρέας Ξανθός από τον ΣΥΡΙΖΑ
Ανδρέας Ξανθός

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με δήλωσή του ο τομεάρχης Υγείας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ξανθός, απαντά στις δηλώσεις του κ. Κικίλια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1.

«Η αμετροέπεια σε στιγμές κρίσης είναι τραγική. Και εκθέτει. Την ώρα της αναγγελίας του lockdown και της κατάρρευσης του κυβερνητικού success story, δεν μπορεί ο κ. Κικίλιας να λέει ανερυθρίαστα ότι όσα έκανε η κυβέρνηση σε λίγους μήνες στο Σύστημα Υγείας δεν έγιναν επί 46 χρόνια, από τη Μεταπολίτευση και μετά», αναφέρει.

«Αν είναι έτσι, τότε γιατί οι αντοχές του ΕΣΥ εξαντλήθηκαν από την αρχή του δεύτερου επιδημικού κύματος; Κοροϊδία λοιπόν η ”θωράκιση”, ο ”διπλασιασμός των ΜΕΘ”, οι ”χιλιάδες προσλήψεις ιατρονοσηλευτικού προσωπικού”;», διερωτάται, και καταλήγει:

«Ποιος λέει την αλήθεια, ο υπουργός ή οι άνθρωποι της ”πρώτης γραμμής” και η σκληρή πραγματικότητα των νοσοκομείων; Η κοινωνία αυτή την ώρα απαιτεί ειλικρίνεια, σχέδιο, και κυρίως ασφάλεια για την υγεία, την εργασία και το εισόδημα των ανθρώπων. Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι φανερό ότι δεν μπορεί να τα εγγυηθεί».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ