Βαλτάς: 5.000 φιαλίδια αντισηπτικού στη διάθεση της Άμεσης Δράσης

Σε μια ειδική τελετή με την παρουσία της ηγεσίας της Άμεσης Δράσης παραδόθηκαν τα 5.000 φιαλίδια με αντισηπτικό υγρό που αποτελούν δωρεά του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ).

Σε μια ειδική τελετή με την παρουσία της ηγεσίας της Άμεσης Δράσης παραδόθηκαν τα 5.000 φιαλίδια με αντισηπτικό υγρό που αποτελούν δωρεά του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ)

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ο Διευθυντής της Άμεσης Δράσης ταξίαρχος κ. Κωνσταντίνος Κουτσιβίτης ευχαρίστησε για την δωρεά και παρέδωσε στον πρόεδρο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Απόστολο Βαλτά, τιμητική πλακέτα.

Ο κ. Βαλτάς ανέφερε ότι μεγάλη ποσότητα αυτών των φιαλιδίων παρασκευάστηκε από ομάδα φαρμακοποιών, σύμφωνα με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Ακόμη εξήρε την προσφορά των αστυνομικών τόσο διαχρονικά όσο και στον αγώνα για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊου και τόνισε πώς μαζί με τους φαρμακοποιούς και τους άλλους υγειονομικούς, στάθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της πανδημίας .

Ακόμη δεν παρέλειψε να επισημάνει την αναγκαιότητα της φύλαξης των φαρμακείων ειδικά στις διανυκτερεύσεις αλλά και γενικότερα γιατί πολλές φορές οι φαρμακοποιοί γίνονται θύματα ληστειών ή διαρρήξεων.

Ο κ. Κουτσιμίτης επιβεβαίωσε την διάθεση της Άμεσης Δράσης για φύλαξη των φαρμακείων αυτή την περίοδο που ήταν σχεδόν τα μοναδικά καταστήματα που έμειναν ανοικτά και επεσήμανε την προσπάθεια της Άμεσης Δράσης να παρέχει επαρκή φύλαξη ειδικά για τα φαρμακεία

Κλείνοντας ο πρόεδρος του ΠΦΣ τόνισε πώς οι φαρμακοποιοί ζητούν την συνδρομή της Αστυνομίας για την προστασία των Φαρμακείων.

Από πλευράς ΠΦΣ παραβρέθηκαν επίσης οι κ.κ. Θανάσης Παπαθανάσης, Α΄Αντιπρόεδρος, Σεραφείμ Ζήκας Β΄ Αντιπρόεδρος και Στέλιος Καλογερόπουλος, ταμίας ΠΦΣ

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ