Συλλυπητήρια ΠΙΣ, ΣΦΕΕ, ΠΟΕΔΗΝ για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους πολιτικούς συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά εκφράζει ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ) και ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ).

Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους πολιτικούς συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά εκφράζει ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ) και ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ). 

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο ΠΙΣ, η θλιβερή αυτή απώλεια δυστυχώς έρχεται την ημέρα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού που γιορτάζεται παγκοσμίως την 25η Οκτωβρίου. Και έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση των γυναικών για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση.

Η Φώφη Γεννηματά αναδείχτηκε σε σημαντική πολιτική προσωπικότητα με ηγετικά χαρακτηριστικά που ανέδειξαν τον ρόλο της γυναίκας στην Πολιτική στη χώρα μας, καταλήγει η ανακοίνωσή.

Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια της προέδρου του ΚΙΝΑΛ και από τον Σύνδεσμο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ).

Στο μήνυμά του, ο Σύνδεσμος αναφέρει:

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά, μιας εξαίρετης πολιτικού, μιας σπουδαίας γυναίκας με πίστη στη δημοκρατία, που πάλεψε με γενναιότητα για τις αξίες και τα πιστεύω της αλλά και απέναντι σε μια αδυσώπητη νόσο.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της, στους οικείους της και στο Κίνημα Αλλαγής».

Συλλυπητήρια ΠΟΕΔΗΝ για το θάνατο της Γεννηματά

«Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της Φώφης Γεννηματά, καθώς επίσης και στα μέλη, τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ για τον άδικο και πρόωρο χαμό της Προέδρου τους. Έδωσε τη μάχη με τον καρκίνο έως την τελευταία στιγμή με θάρρος και αξιοπρέπεια. Η αγωνιστικότητα, το πάθος και η γενναιότητα αποτελούν φωτεινό παράδειγμα προς όλους» αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΠΟΕΔΗΝ.

Συλλυπητήριο Μήνυμα και από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία 

Η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά, Προέδρου του ΚΙΝΑΛ, διακεκριμένης πολιτικού και ξεχωριστού ανθρώπου που μας δίδαξε ήθος, σεμνότητα και αξιοπρέπεια.

Η Φώφη Γεννηματά πάλεψε στη ζωή με αυταπάρνηση και τιμιότητα. Αντιμέτωπη με τα σοβαρά προβλήματα της υγείας της, δεν λύγισε ποτέ στο βάρος τους. Αντίθετα, όρθια και ακλόνητη πάλεψε σκληρά και με γενναιότητα τις μάχες της ζωής της.

Σε όσους την γνώρισαν, άφησε ανάγλυφη τη σφραγίδα της ψυχικής της καλοσύνης και της. απέραντης πραότητος του χαρακτήρα της, κόντρα στη θύελλα των προβλημάτων της υγείας.

Στον σύζυγό της, εξαίρετο συνάδελφο και αγωνιστή των δικαίων της Οδοντιατρικής. οικογένειας, πρώην Ταμία της Ομοσπονδίας μας, στην οικογένειά της και στους οικείους της. εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή μας στον πόνο. τους.

Συλλυπητήρια από την ΕΣΑμεΑ για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά

Η ΕΣΑμεΑ και ολόκληρο το αναπηρικό κίνημα της χώρας, εκφράζουμε την οδύνη και τη. βαθιά μας θλίψη για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Η Φώφη Γεννηματά κοίταξε κατάματα την ασθένειά της και με το πείσμα, τη μαχητικότητα. και την αξιοπρέπεια, που τη διέκριναν σε όλη την προσωπική και πολιτική της. διαδρομή, έδωσε γενναία τη μάχη με τον καρκίνο.

Παράδειγμα και παρακαταθήκη για όλους μας, το σθένος, η νηφαλιότητα, η αξιοπρέπεια, η. ανιδιοτέλεια, ο δυναμισμός σε κάθε πολιτικό της βήμα, το ενδιαφέρον και η πολιτική. στόχευση για την προστασία των δικαιωμάτων των γυναικών, των πιο ευάλωτων, των. ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους.

Η υπογραφή της Φώφης Γεννηματά στο πρώτο πρόγραμμα χρηματοδότησης των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, αποτέλεσε, αποτελεί και θα αποτελεί απτή απόδειξη και αδιαμφισβήτητα μοναδική πολιτική παρακαταθήκη για την επιβίωση του θεσμού των ΣΥΔ και βάση για την αποϊδρυματοποίηση και τη διαβίωση των ατόμων με αναπηρία στην κοινότητα

Με θλίψη και σεβασμό αποχαιρετούμε μια πραγματική κοινωνική αγωνίστρια που υπηρέτησε με συνέπεια και πολιτικό ήθος το δημόσιο βίο και η απώλειά της αφήνει πιο φτωχή την πολιτική ζωή της χώρας.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους της και στον πολιτικό φορέα που υπηρέτησε με συνέπεια, δυναμισμό και ανιδιοτέλεια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ