Πρόεδρος του ΕΚΑΒ ο πρώην Διοικητής του ΕΚΕΠΥ Νίκος Παπαευσταθίου

Με απόφαση του Υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, ορίζεται Πρόεδρος του ΕΚΑΒ ο πρώην Διοικητής του ΕΚΕΠΥ, Νίκος Παπαευσταθίου.

Με απόφαση του Υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, ορίζεται Πρόεδρος του ΕΚΑΒ ο πρώην Διοικητής του ΕΚΕΠΥ, Νίκος Παπαευσταθίου

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ο κ. Παπαευσταθίου ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Αθήνα, στο τμήμα Αγρονόμων – Τοπογράφων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου το 1995. Το 2000 έκανε μεταπτυχιακό δίπλωμα M.Sc. στη Γεωπληροφορική – G.I.S. του Ε.Μ.Π.

Έχει διατελέσει συνεργάτης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο εργαστήριο εδαφολογίας. Όπως και του τμήματος Οινολογίας του ΤΕΙ Αθήνας, (1994 – 2000). Συνεργάτης του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Το 2004 διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα στο υπουργείο Υγείας και εκπρόσωπος του υπουργείου σε διυπουργικές ομάδες και επιτροπές (2004 – 2010). Το 2004 ανέλαβε τη θέση του αντιπροέδρου στο ΕΚΑΒ. Από το 2006 έως το 2010 ήταν πρόεδρος του ιδίου φορέα. Από το 2010 ανέλαβε Γενικός Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Εργοστασίων φωτοβολταϊκών στον όμιλο εταιρειών Solar Cells Hellas.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο κ. Παπαευσταθίου ήταν τα τελευταία χρόνια επικεφαλής του Κέντρου Αποκατάστασης «Φιλοκτήτης» θυγατρικής του ομίλου ΙΑΣΩ. Θεωρείται δε, από τα πιο πετυχημένα στελέχη που πέρασαν από το ΕΚΑΒ, καθώς διαχειρίσθηκε εξαιρετικά δύσκολες υποθέσεις την περίοδο που ήταν επικεφαλής του Κέντρου, όπως την τραγωδία του αεροσκάφους Helios και το ναυάγιο Sea Diamond.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ