ΠολιτικήΠαγώνη: Όταν σπούδαζα στη Νάπολη, είχα επαφές με τη Μαφία

Παγώνη: Όταν σπούδαζα στη Νάπολη, είχα επαφές με τη Μαφία

- Advertisement -

Για τους λόγους που κατέβηκε στην πολιτική, αλλά και την… εμπειρία της από τις σπουδές στη Νάπολη της Ιταλίας μίλησε η Ματίνα Παγώνη.

Για τους λόγους που κατέβηκε στην πολιτική, αλλά και την… εμπειρία της από τις σπουδές στη Νάπολη της Ιταλίας μίλησε η Ματίνα Παγώνη.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, όπου ανέφερε πως κατά τη διάρκεια των σπουδών της στην Ιταλία είχε επαφές με τη μαφία, χωρίς όμως να το ξέρει.

«Στις σπουδές μου στη Νάπολη είχα επαφές με τη μαφία, αλλά δεν το ήξερα. Μου έκλεψαν τα κοσμήματα, το είπα στη σινιόρα που με φιλοξενούσε. Μου είπε να μη στενοχωριέμαι και σε μία ώρα ήρθαν τα πράγματα», εκμυστηρεύθηκε.

Αναφερόμενη στην προσπάθειά της να αναμειχθεί με την πολιτική, είπε: «Δεν προχώρησε το θέμα της καθόδου μου στην πολιτική. Γιατρός ήμουν, είμαι και θα είμαι. Θυμάμαι πολλά περιστατικά μέσα από το νοσοκομείο. Τις πρώτες μέρες του Covid πιεστήκαμε πάρα πολύ. Έχω δει να παίζουν ξύλο στο νοσοκομείο. Έχουν δείρει γιατρό μέχρι και μέσα στην κλινική. Μπήκαν μια φορά και μέσα στο γραφείο μου, αλλά το διαχειρίστηκα με ψυχραιμία».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ