Γκάγκα: Επίσκεψη της Αν. Υπουργού Υγείας σε Λευκάδα, Πρέβεζα και Άρτα

Η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, συνοδευόμενη από τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ιωάννη Καρβέλη, επισκέφθηκε χθες τα Γενικά Νοσοκομεία Λευκάδας, Πρέβεζας και Άρτας.

Η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, συνοδευόμενη από τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ιωάννη Καρβέλη, επισκέφθηκε χθες τα Γενικά Νοσοκομεία Λευκάδας, Πρέβεζας και Άρτας.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Στο ολοκαινούργιο νοσοκομείο Λευκάδας την Αν. Υπουργό υποδέχθηκε ο Διοικητής κ. Ι. Μπάκαβος και ο βουλευτής Λευκάδας κ. Αθ. Καββαδάς. Η κα Γκάγκα επισκέφθηκε όλους τους χώρους του νοσοκομείου και συναντήθηκε με τους διευθυντές των κλινικών και στελέχη όλων των υπηρεσιών με τους οποίους συζήτησε για τα θέματα λειτουργίας. Το νοσοκομείο Λευκάδας έχει στελεχωθεί με περισσότερους μόνιμους ιατρούς και επικουρικό προσωπικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και διαθέτει νέο σύγχρονο εξοπλισμό. Η κα Γκάγκα εξέφρασε την ικανοποιήσή της για το σχεδιασμό και τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του νοσοκομείου.

Στη συνέχεια η Αν. Υπουργός επισκέφθηκε το ΓΝ Πρέβεζας όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή κ. Δ. Σκανδάλη, διευθυντές του ιατρικού προσωπικού και εργαζόμενους του νοσοκομείου. Περιηγήθηκε στους χώρους του νοσοκομείου και ακολούθησε σύσκεψη με εκπροσώπους του ιατρικού συλλόγου και τους τοπικούς φορείς στο γραφείο του Διοικητή. Η κα Γκάγκα συζήτησε τις βελτιώσεις που χρειάζεται το νοσοκομείο και θεώρησε σημαντικό να γίνει αναβάθμιση ξεκινώντας από τους θαλάμους νοσηλείας, διαβεβαίωσε δε ότι δεν θα υπάρξει συγχώνευση κανενός νοσοκομείου με άλλο.

Στο ΓΝ Άρτας την κα Γκάγκα υποδέχθηκαν ο Διοικητής του νοσοκομείου κ. Ε. Ντάκουλας και ο βουλευτής Άρτας και Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Στύλιος.

Η κα Γκάγκα αφού ξεναγήθηκε στους χώρους του νοσοκομείου συναντήθηκε με τους γιατρούς, νοσηλευτές, διευθυντές, το διοικητικό συμβούλιο και εκπροσώπους των εργαζομένων όπου συζήτησαν θέματα του νοσοκομείου.

Η επίσκεψη στην Άρτα συνεχίστηκε με περιήγηση στο κέντρο Υγείας και το ΚΕΦΙΑΠ Άρτας και ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στο Δημαρχείο και συνάντηση με το Δήμαρχο Αρταίων και των Δήμων Γεωργίου Καραισκάκη, Νικολάου Σκουφά και Κεντρικών Τζουμέρκων.

Η Αν. Υπουργός ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά, σε όλες τις δομές, όλο το προσωπικό που όπως είπε “εργάζονται με ενθουσιασμό και αφοσίωση και κάθε μέρα ξεπερνούν τον εαυτό τους για να ανταποκριθούν στη φροντίδα των ασθενών”.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ