Siemens Healthineers: Αρωγός του Συλλόγου «Άλμα Ζωής»

Η Siemens Healthineers Ελλάδος στηρίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά ως βασικός Χορηγός το Greece Race for the Cure®, το μεγαλύτερο αθλητικό event με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα.

Η Siemens Healthineers Ελλάδος στηρίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά ως βασικός Χορηγός το Greece Race for the Cure®, το μεγαλύτερο αθλητικό event με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

H ομάδα της εταιρείας θα δώσει δυναμικά το «παρών» συμμετέχοντας ενεργά την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στον Αγώνα Δρόμου των 5 χλμ καθώς και στον Περίπατο των 2 χλμ στο Ζάππειο ενισχύοντας το αίσθημα της αλληλεγγύης και της συλλογικότητας στη μεγάλη ευρωπαϊκή γιορτή της ζωής!

Παράλληλα, τις ημέρες Σάββατο και Κυριακή, 1 & 2 Οκτωβρίου 2022, η Siemens Healthineers Ελλάδος θα διαθέτει το δικό της περίπτερο στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου μεταδίδοντας δυνατά το μήνυμα πως ΜΑΖΙ είμαστε πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού.

Η κ. Μαρία Χορταριά, Marketing & Corporate Communications Head της Siemens Healthineers Ελλάδος δηλώνει με μεγάλη χαρά πως «Η ενεργός στήριξη και συμμετοχή της Siemens Healthineers Ελλάδος στο Greece Race for the Cure® 2022 εκφράζει τον σκοπό της εταιρείας μας, ο οποίος είναι να συνεισφέρει στον κλάδο της Υγείας με καινοτόμα προϊόντα τα οποία στοχεύουν στην βελτίωση της εμπειρίας των ασθενών. Μέσα από τη συμμετοχή μας στο Greece Race for the Cure®, στηρίζουμε τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού, συμβάλλοντας στην σωστή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού.»

Λίγα λόγια για την Siemens Healthineers:

Η Siemens Healthineers AG (εγγεγραμμένη στη Φρανκφούρτη, Γερμανία: SHL) πρωτοπορεί με καινοτομίες στον κλάδο της Υγείας. Για όλους. Παντού. Ως κορυφαία εταιρεία ιατρικής τεχνολογίας με έδρα στο Erlangen, της Γερμανίας, η Siemens Healthineers και οι περιφερειακές της εταιρείες αναπτύσσουν συνεχώς το χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών τους, με εφαρμογές βασισμένες στην Τεχνητή Νοημοσύνη και με ψηφιακές δυνατότητες που διαδραματίζουν ολοένα και πιο κομβικό ρόλο στη νέα γενιά της ιατρικής τεχνολογίας.

Αυτές οι νέες εφαρμογές θα βελτιώσουν την θέση της εταιρείας στον τομέα των in-vitro διαγνωστικών προϊόντων, της θεραπείας μέσω απεικονιστικής καθοδήγησης, των in-vivo προϊόντων και της καινοτόμου φροντίδας του καρκίνου. Επίσης, η Siemens Healthineers παρέχει ένα φάσμα υπηρεσιών και λύσεων για την βελτίωση της ικανότητας των επαγγελματιών υγείας στην παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών φροντίδας υψηλής ποιότητας στους ασθενείς. Κατά το οικονομικό έτος 2021, το οποίο έκλεισε στις 30 Σεπτεμβρίου 2021, η Siemens Healthineers που απασχολεί περίπου 66.000 υπαλλήλους παγκοσμίως, είχε καθαρά έσοδα 18,0 δισ. € και προσαρμοσμένο κέρδος ύψους 3,1 δισ. €.

Λίγα λόγια για το «Άλμα Ζωής» και το Greece Race for the Cure®

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» είναι Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο που ιδρύθηκε το 1988 και το Διοικητικό του Συμβούλιο και τα μέλη του είναι γυναίκες που έχουν βιώσει εμπειρία καρκίνου μαστού. Όλα αυτά τα χρόνια το «Άλμα Ζωής» παρέχει δωρεάν πολυεπίπεδη στήριξη προς τη γυναίκα που νοσεί, φροντίζοντας για την ποιότητα ζωής της, ενώ επίσης μεριμνά, έτσι ώστε οποιαδήποτε γυναίκα να είναι ενημερωμένη για τον καρκίνο του μαστού και τις μεθόδους πρόληψης, με στόχο τη μείωση των θανάτων από τη νόσο.

Στο πνεύμα της ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού στην Ελλάδα, το «Άλμα Ζωής» διοργανώνει από το 2009, με την έγκριση της οργάνωσης Susan G. Komen® και ως ιδρυτικό μέλος της οργάνωσης Think Pink Europe®, τον Συμβολικό Αγώνα Δρόμου και Περίπατο Greece Race for the Cure®. Το 1ο Greece Race for the Cure® συγκέντρωσε περίπου 5.000 συμμετοχές, το 2015 έφτασε τις σχεδόν 25.000 συμμετοχές και έκτοτε διατηρεί τη θέση του μεγαλύτερου αγώνα με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα και τη θέση του 2ου σε μέγεθος Race for the Cure® σε ολόκληρο τον κόσμο. Έχοντας φτάσει τις σχεδόν 40.000 συμμετοχές το 2019, η πορεία του ανακόπηκε λόγω της ιδιαίτερης συνθήκης της πανδημίας και υλοποιήθηκε επί δύο συνεχή έτη ως μέρος της πανευρωπαϊκής digital διοργάνωσης, συγκεντρώνοντας περίπου 12.500 συμμετέχοντες το 2020 και περισσότερους από 20.000 συμμετέχοντες το 2021 και κατακτώντας την πρωτιά ανάμεσα σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες της διοργάνωσης.

Φέτος επιστρέφουμε με τη live διοργάνωση στο Ζάππειο με τον γιορτινό χαρακτήρα που τόσα χρόνια είχαμε συνηθίσει -ακολουθώντας, φυσικά, τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα και τις οδηγίες ασφαλείας όπως ορίζονται από τους αρμόδιους φορείς- το Σάββατο και την Κυριακή 1 & 2 Οκτωβρίου 2022, διατηρώντας, παράλληλα, και την digital έκδοσή της, συνεχίζοντας να διαδίδουμε δυνατά το μήνυμα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού και της σημασίας της στο να σώζονται ανθρώπινες ζωές!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ