Πνευμονική Αρτηριακή Υπέρταση: Το PH HUMAN ebook και στα Ελληνικά

Το PH HUMAN ebook, την ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε ειδικά για να συμβάλλει στην ενημέρωση για την Πνευμονική Αρτηριακή Υπέρταση και για να προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες στους ασθενείς αλλά και τους φροντιστές τους, παρουσιάζει και στην Ελλάδα η Actelion Ελλάδος, εταιρεία του ομίλου Janssen Pharmaceutical Companies της Johnson & Johnson.

Το PH HUMAN ebook, την ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε ειδικά για να συμβάλλει στην ενημέρωση για την Πνευμονική Αρτηριακή Υπέρταση και για να προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες στους ασθενείς αλλά και τους φροντιστές τους, παρουσιάζει και στην Ελλάδα η Actelion Ελλάδος, εταιρεία του ομίλου Janssen Pharmaceutical Companies της Johnson & Johnson

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η Πνευμονική Αρτηριακή Υπέρταση (ΠΑΥ) είναι μια προοδευτική νόσος που σχετίζεται με δομικές αλλαγές στις πνευμονικές αρτηρίες, αγγεία τα οποία μεταφέρουν το αίμα από την καρδιά στους πνεύμονες. Στην ΠΑΥ οι πνευμονικές αρτηρίες συστέλλονται και στενεύουν. Μειώνοντας έτσι τη ροή του αίματος προς τους πνεύμονες και αυξάνοντας την πίεση στην πνευμονική αρτηρία. Αποτέλεσμα είναι να επιβαρύνεται η καρδιά και ο ασθενής να νιώθει δύσπνοια και κόπωση. Εάν η Πνευμονική Αρτηριακή Υπέρταση (ΠΑΥ) δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα, μπορεί να οδηγήσει σε εξάντληση της καρδιάς και καρδιακή ανεπάρκεια.

Η Actelion, εταιρεία του ομίλου Janssen Pharmaceutical Companies της Johnson & Johnson, έχει αφιερώσει πολλά χρόνια στην επιστημονική έρευνα για τα αίτια τα οποία προκαλούν την ΠΑΥ αλλά και τους τρόπους με τους οποίους οι ασθενείς μπορούν να ζήσουν μια όσο το δυνατόν πιο καλή και φυσιολογική ζωή. Για αυτό το σκοπό η εταιρεία συνεργάζεται στενά με την επιστημονική κοινότητα καθώς και με συλλόγους ασθενών σε όλο τον κόσμο. Σκοπός της είναι να προάγει την κατανόηση για την ασθένεια αλλά και τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης.

Ασθενείς, φροντιστές και οι οικογένειές τους στο προσκήνιο

Το PH HUMAN ebook, η ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε από την Actelion, είναι πλέον διαθέσιμη και στα ελληνικά και έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους ασθενείς, τους φροντιστές τους, τις οικογένειές τους και τους φίλους τους να κατανοήσουν καλύτερα την ΠΑΥ. Οι χρήστες του PH HUMAN ebook ξεκινούν ένα ψηφιακό ταξίδι στο οποίο μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με τη νόσο. Δηλαδή, το πώς επηρεάζει την καθημερινή ζωή αλλά και το πώς μπορεί να επηρεάσει το μέλλον τους. Στα περιεχόμενα του PH HUMAN ebook περιλαμβάνονται επίσης πρακτικές συμβουλές. Συμβουλές που μπορεί να βοηθήσουν τους ασθενείς με ΠΑΥ να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους.

Αναφορικά με τη δημιουργία του PH HUMAN, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen Ελλάδος, κ. Μάκης Παπαταξιάρχης δήλωσε: «Πιστοί στις αξίες και τις αρχές μας, προσπαθούμε με οδηγό την επιστημονική καινοτομία να συμβάλουμε στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ασθενών με ΠΑΥ. Είναι καθήκον μας και παραμένουμε προσηλωμένοι σ’ αυτό με όλες μας τις δυνάμεις».

Η κ. Αλεξάνδρα Ζερβουδάκη, Medical Director της Actelion Ελλάδος, ανέφερε ότι «η ιστοσελίδα PH HUMAN ebook για την Πνευμονική Αρτηριακή Υπέρταση είναι ένα σημαντικό βήμα για την ενημέρωση σχετικά με την σπάνια αυτή ασθένεια. Είμαστε περήφανοι που είναι πλέον διαθέσιμη και στα Ελληνικά».

Η ιστοσελίδα PH HUMAN ebook είναι προσβάσιμη για όλους στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.ph-human.com/ebook/greek.

Σχετικά με την Actelion

Από τον Ιούνιο του 2017, η Actelion έγινε μέλος του ομίλου Janssen Pharmaceutical Companies της Johnson & Johnson. Τα φάρμακα της Actelion συμβάλλουν στην επέκταση κι ενίσχυση του χαρτοφυλακίου της Janssen. Το χαρτοφυλάκιο της Janssen συμπεριλαμβάνει καινοτόμα και υψηλής ποιότητας φαρμακευτικά προϊόντα. Στόχο έχουν την βελτίωση της ανθρώπινης ζωής, καθώς και πολλά υποσχόμενες φαρμακευτικές ουσίες που βρίσκονται σε τελικά στάδια έρευνας.

Η θεραπευτική αντιμετώπιση της Πνευμονικής Υπέρτασης έχει μεγάλη σημασία για την Janssen. Η εταιρεία έχει στόχο να διατηρήσει την ηγετική θέση που κατέχει η Actelion σε αυτήν τη θεραπευτική κατηγορία.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ