Παπαταξιάρχης: Οι διακρίσεις αποδεικνύουν την αφοσίωσή στο έργο μας

Η σταθερή πρόοδος που για τρίτη συνεχή χρονιά σημειώνουμε, φέρνει νέες διακρίσεις οι οποίες αποδεικνύουν την υψηλή επικέντρωση και μακροχρόνια δέσμευση της Janssen Ελλάδος, όπως τόνισε ο Μάκης Παπαταξιάρχης, Διευθύνων Σύμβουλος της φαρμακευτικής σχετικά με τη διάκριση της με Χρυσό Βραβείο (Gold Award) από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης (Corporate Responsibility Institute) για τις επιδόσεις της στην εφαρμογή υπεύθυνων εταιρικών πρακτικών, βάσει του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index).

Η σταθερή πρόοδος φέρνει διακρίσεις οι οποίες αποδεικνύουν την υψηλή επικέντρωση και δέσμευση της Janssen Ελλάδος, όπως τόνισε ο Μάκης Παπαταξιάρχης

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Επίσης, απέσπασε την τιμητική διάκριση Best Progress Gold Award. Ως η εταιρία με τη μεγαλύτερη πρόοδο μεταξύ των εταιριών που βρέθηκαν στο επίπεδο Gold. Καθώς και ειδικό έπαινο για την ιδιαίτερα υψηλή επίδοση στον πυλώνα ‘ΑΓΟΡΑ’. Αφορά στον υψηλό βαθμό πελατοκεντρικής προσέγγισης της Janssen.

Πρόκειται για την τρίτη βράβευση της Janssen Ελλάδος στο πλαίσιο του CR Index. Το CR Index είναι ένα αξιόπιστο, στρατηγικό εργαλείο αξιολόγησης και σημείο αναφοράς για την αναγνώριση των επιδόσεων των εταιριών σε θέματα ΕΚΕ με βάση διεθνή κριτήρια.

Σχετικά με τη σημαντική αυτή διάκριση, ο κος Μάκης Παπαταξιάρχης, Διευθύνων Σύμβουλος Janssen Ελλάδος, δήλωσε σχετικά: «Η σταθερή πρόοδος που για τρίτη συνεχή χρονιά σημειώνουμε, φέρνει νέες διακρίσεις. Αποδεικνύουν την υψηλή επικέντρωση και μακροχρόνια δέσμευση της Janssen Ελλάδος, για ουσιαστική ενσωμάτωση υπεύθυνων και βιώσιμων επιχειρηματικών πρακτικών στην εταιρική στρατηγική της. Με προτεραιότητά μας τον ασθενή, ενεργή συμμετοχή στην κοινωνία και όραμα ένα καλύτερο αύριο για όλους, θα συνεχίσουμε να συνεισφέρουμε. Ενισχύοντας συνεχώς το θετικό, εταιρικά υπεύθυνο αποτύπωμά μας».

Σχετικά με τη σημαντική αυτή διάκριση, ο κος Μάκης Παπαταξιάρχης, Διευθύνων Σύμβουλος Janssen Ελλάδος, δήλωσε: «Με προτεραιότητά μας τον ασθενή, ενεργή συμμετοχή στην κοινωνία και όραμα ένα καλύτερο αύριο για όλους, θα συνεχίσουμε να συνεισφέρουμε. Ενισχύοντας συνεχώς το θετικό, εταιρικά υπεύθυνο αποτύπωμά μας».
Σχετικά με το CRI

Το Ινστιτούτο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (Corporate Responsibility Institute) είναι μία Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που έχει αναλάβει την αποκλειστική εκπροσώπηση του CR Index στην Ελλάδα. Σε συνεργασία με το Business in the Community (BITC). Πρόσφατα συμπλήρωσε 11 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα. Έχει υποστηρίξει περισσότερες από 50 εταιρείες και οργανισμούς από 12 διαφορετικούς κλάδους. Να οργανώσουν και να συστηματοποιήσουν την προσέγγισή τους στην Εταιρική Υπευθυνότητα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ