ΕπιχειρηματικάΜπουρλά για πανδημία: Θα πάρουμε πίσω τη ζωή μας, ίσως την άνοιξη

Μπουρλά για πανδημία: Θα πάρουμε πίσω τη ζωή μας, ίσως την άνοιξη

- Advertisement -

Ιδιαίτερα αισιόδοξος για την εξέλιξη της πανδημίας εμφανίστηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, ο οποίος διαβεβαιώνει ότι σύντομα θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Ιδιαίτερα αισιόδοξος για την εξέλιξη της πανδημίας εμφανίστηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, ο οποίος διαβεβαιώνει ότι σύντομα θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα
Albert Bourla

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ο Άλμπερτ Μπουρλά μιλώντας στη γαλλική εφημερίδα Le Figaro τόνισε: «Θα πάρουμε σύντομα πίσω τη ζωή μας… Είμαστε σε καλή θέση να το πετύχουμε αυτό την άνοιξη χάρις σε όλα τα εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας».

Ο κορωνοϊός θα συνεχίσει να κυκλοφορεί για πολλά ακόμη χρόνια, αλλά αυτό θα πρέπει να είναι το τελευταίο πανδημικό κύμα, στο οποίο θα επιβληθούν περιορισμοί, τόνισε ο CEO της Pfizer, λίγες μέρες αφότου προέβλεψε ότι ο SARS-CoV-2 μπορεί να κρατήσει και δέκα χρόνια.

Ο Μπουρλά υπογράμμισε ότι τα εμβόλια είναι «ασφαλή και αποτελεσματικά» για τα παιδιά κι εξήγησε ότι την επόμενη πενταετία ο αμερικανικός φαρμακευτικός κολοσσός θα επενδύσει ένα πολύ υψηλό ποσό, άνω των 520 εκατ. ευρώ, στη Γαλλία για να υποστηρίξει την έρευνα και την παραγωγή θεραπειών κατά του Covid-19. Αφενός, η Pfizer ενισχύει τις παραγωγικές της ικανότητες, μέσω συμφωνίας με τη Novasep, η οποία θα παρασκευάσει το Paxlovid, το χάπι κατά της Covid, στο εργοστάσιό της στο Mourenx και αφετέρου θα επενδύσει στη γαλλική βιοτεχνολογία – ειδικά στον τομέα των σπάνιων ασθενειών, της ογκολογίας, των αυτοάνοσων νοσημάτων και του mRNA – και θα αυξήσει σημαντικά τις κλινικές της δοκιμές με Γάλλους ασθενείς.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ