Η ELPEN τιμήθηκε για τη διεθνή της παρουσία και την εξωστρέφεια

Με το βραβείο Εξωστρέφειας τιμήθηκε η Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία ELPEN κατά τη διάρκεια του ετήσιου forum Creative Greece Awards 2018, που διοργάνωσε ο εκδοτικός οργανισμός New Times Publishing στις 21 Μαρτίου 2018 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Πρόκειται για αναγνώριση επιχειρηματικής αριστείας, που απονεμήθηκε στην εταιρεία για τις υψηλές επιδόσεις της στους τομείς των εξαγωγών και της διεθνούς ανάπτυξης.

Έναν άξιο πρεσβευτή του Ελληνικού Φαρμάκου στις αγορές του εξωτερικού αποτελεί η ELPEN με περισσότερα από 30 σκευάσματά της να ταξιδεύουν σε 17 χώρες της Ευρώπης και 40 παγκοσμίως, εισπράττοντας διεθνή αναγνώριση για την ποιότητα και τη θεραπευτική αποτελεσματικότητά τους.

Εκτεινόμενες σε τέσσερις ηπείρους (Ευρώπη, Ασία, Ωκεανία, Αφρική), οι αγορές αυτές περιλαμβάνουν χώρες της Ασίας και της Άπω Ανατολής, που χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερα αυστηρές και αδιάβλητες διαδικασίες αδειοδότησης και εμπορίας φαρμάκων.

Διεθνείς αγορές

Η εταιρεία έχει από καιρό αναπτύξει την στρατηγική κατεύθυνση των διεθνών αγορών ιδρύοντας το 2012 θυγατρική εταιρεία στη Γερμανία, την ELPEN Pharma GmbH, η οποία, σήμερα, αναγνωρίζεται ως φερέγγυος πάροχος φαρμακευτικών θεραπειών από το γερμανικό σύστημα υγείας.

Παράλληλα, η διερεύνηση της βέλτιστης τεχνογνωσίας με βάση διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές αποτελεί για την ELPEN ένα διαρκή στόχο.

Τέλος, σε αναγνώριση της ποιότητας και της αξιοπιστίας της, η ELPEN επιλέγεται σταθερά από πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες για την παραγωγή προϊόντων τους στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της και την προώθησή τους στην ελληνική αγορά.

Η εξωστρέφεια που αναπτύσσει η ELPEN τα τελευταία χρόνια δημιουργεί αναμφίβολα μια σημαντική νότα αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα της χώρας μας, καθώς επισημαίνει την αναπτυξιακή δυναμική της Ελληνικής Φαρμακοβιομηχανίας, αλλά και τον κρίσιμο ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην ανάταξη της εθνικής μας οικονομίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ