Eurolife ERB: Τα νέα Premium Νοσοκομειακά της προγράμματα

Σε ενίσχυση της προϊοντικής γκάμας Premium Νοσοκομειακών προγραμμάτων προχωρά η Eurolife ERB, με στόχο να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους εργαζόμενους που καλύπτονται από ένα ομαδικό πρόγραμμα ζωής και υγείας μέσω τους εργοδότη τους, να το συμπληρώσουν με ένα προσιτό, ατομικό πρόγραμμα, με δυνατότητα μετάπτωσης σε πρόγραμμα Premium Economy με χαμηλότερο εκπιπτόμενο ποσό χωρίς εκ νέου έλεγχο ασφαλισιμότητας.

Σε ενίσχυση της προϊοντικής γκάμας Premium Νοσοκομειακών προγραμμάτων προχωρά η Eurolife ERB,

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Πιο συγκεκριμένα, οι ασφαλισμένοι των ομαδικών προγραμμάτων υγείας, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε ένα πρόγραμμα Premium Νοσοκομειακό με 10.000 ευρώ εκπιπτόμενο ποσό και σε ένα με 6.000 ευρώ εκπιπτόμενο ποσό. Ανάλογα με το ανώτατο όριο κάλυψης του ομαδικού προγράμματος υγείας που τους παρέχει ο εργοδότης τους. Όπως και τη δυνατότητα χρήσης άλλων ασφαλιστικών φορέων.

Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορεί να συνεχίσει να απολαμβάνει ο εργαζόμενος τις καλύψεις του ομαδικού του προγράμματος (διακοπή από εργοδότη, συνταξιοδότηση, απόλυση κτλ), τα δυο νέα προγράμματα Premium Νοσοκομειακά προσφέρουν τη δυνατότητα μείωσης του εκπιπτόμενου ποσού. Δίχως τη διενέργεια προασφαλιστικού ελέγχου (ερωτηματολόγιο υγείας & ιατρικές εξετάσεις), σε 1.500 ευρώ εκπιπτόμενο ποσό και στην ίδια θέση νοσηλείας.

Προνομιακή τιμολόγηση

Παράλληλα, η εταιρεία για πρώτη φορά, επεκτείνει την προνομιακή τιμολόγηση που απολαμβάνουν τα μέλη των υφιστάμενων ομαδικών της προγραμμάτων και τα μέλη των εταιρειών που συμμετέχουν σε συνεργασίες “affinities“ και στην ασφάλιση υγείας.

Η πρωτοποριακή αυτή προσέγγιση, η οποία ίσχυε μέχρι πρότινος μόνο για το αυτοκίνητο και την κατοικία, διευρύνεται με σημαντικές εκπτώσεις στα δυο νέα Premium Νοσοκομειακά προγράμματα υψηλού εκπιπτόμενου ποσού.

Τα νέα πακέτα Premium Νοσοκομειακά παρέχουν μεταξύ των άλλων παγκόσμια κάλυψη, ελεύθερο δίκτυο για όλα τα νοσοκομεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, επιλογές θέσης και δωματίου, δαπάνες προ και μετά της νοσηλείας, κάλυψη εξόδων σε εξωτερικά ιατρεία συμβεβλημένων νοσοκομείων στην περίπτωση επείγοντος περιστατικού. Δαπάνη για ασθενοφόρο, επίδομα μητρότητας, αποκατάσταση και αποθεραπεία. Ετήσιο Check -up και επείγουσα ιατρική και ταξιδιωτική βοήθεια με εξειδικευμένη εταιρεία. Οι παραπάνω καλύψεις προσφέρονται με συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις, οι οποίοι καθορίζονται συγκεκριμένα και σε συνεργασία με τον ασφαλιστικό σύμβουλο. Ανάλογα με τις δυνατότητες και τις ανάγκες του ασφαλισμένου.

Νέα πακέτα Premium Νοσοκομειακά

Τα νέα πακέτα Premium Νοσοκομειακά της Eurolife ERB έρχονται να ανταποκριθούν στις ανάγκες των επιχειρήσεων σήμερα, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους είναι ασφαλισμένοι με ομαδικό πρόγραμμα υγείας, για τους ίδιους και τα εξαρτώμενα μέλη τους, να το συμπληρώσουν με ένα οικονομικό ατομικό πρόγραμμα.

Η Eurolife ERB απαντά στις επιτακτικές προκλήσεις στον ευρύτερο χώρο της υγείας, οι οποίες διευρύνονται συνεχώς, δίνοντας περισσότερες δυνατότητες και μεγαλύτερη σιγουριά σε κάθε άνθρωπο που εμπιστεύεται τις υπηρεσίες της. Με τα νέα αυτά πακέτα Premium Νοσοκομειακά, ενισχύει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες της, δίνοντας στους ασφαλισμένους της την ευελιξία και τη σιγουριά που χρειάζονται για να μπορούν να σχεδιάζουν για το μέλλον τους, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Για τη Eurolife ERB αξία έχει να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των ανθρώπων. Προσφέροντάς τους την καλύτερη εξυπηρέτηση και ενδυναμώνοντάς τους να καταφέρνουν περισσότερα, καθημερινά. Η εταιρεία διαθέτει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών. Το χαρτοφυλάκιο αναβαθμίζεται συνεχώς, με διαφορετικές επιλογές. Διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε ασφαλισμένου.

Σχετικά με τον Όμιλο Eurolife ERB

Ο Ασφαλιστικός Όμιλος Eurolife ERB αποτελεί μέλος της Fairfax Financial Holdings Ltd.. Την εταιρεία συμμετοχών που, μέσω των θυγατρικών της, δραστηριοποιείται σε ασφαλίσεις κατά ζημιών, σε αντασφαλίσεις και σε διαχείριση επενδύσεων. Ο Όμιλος Eurolife ERB μέσω των εταιρειών του σε Ελλάδα και Ρουμανία σχεδιάζει, διαθέτει και προωθεί ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.

Στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τις εταιρείες Eurolife ERB Α.Ε.Α.Ζ. και Eurolife ERB Α.Ε.Γ.Α και τη μεσιτική ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Α.Ε.Μ.Α. Κατέχει ηγετική θέση στο bancassurance. Παράλληλα συνεργάζεται με ευρύ δίκτυο ασφαλιστικών συνεργατών σε όλη την Ελλάδα. Στη Ρουμανία δραστηριοποιείται με τη Eurolife ERB Asigurari de Viata και τη Eurolife ERB Asigurari Generale.

Ο Όμιλος Eurolife ERB επιτυγχάνει σταθερά ισχυρή κερδοφορία. Διαθέτει υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια που υπερκαλύπτει τις ευρωπαϊκές εποπτικές απαιτήσεις. Είναι κάθε στιγμή σε θέση να εκπληρώνει άμεσα τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει για τους ασφαλισμένους του.

Ο Όμιλος Eurolife ERB, αναγνωρίζοντας την ευθύνη του απέναντι στην κοινωνία, έχει δεσμευθεί να επιστρέφει σε αυτήν μέρος των κερδών του κάθε χρόνο.

Μέσα από το «+πράττουμε», ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, στέκεται έμπρακτα δίπλα στους ανθρώπους, με ουσιαστικές δράσεις και επενδύσεις:
  • (α) για την ποιότητα ζωής και την αναβάθμισή της,
  • (β) για την προώθηση της εκπαίδευσης και του πολιτισμού,
  • (γ) για την επιχειρηματικότητα και την οικονομία, με περισσότερες επιλογές και αισιοδοξία για το μέλλον.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ