ΒασικόΕλληνες γιατρούς με μισθό 10.000 ευρώ αναζητά το Mouwasat Medical Services

Ελληνες γιατρούς με μισθό 10.000 ευρώ αναζητά το Mouwasat Medical Services

- Advertisement -
  • Γράφει ο Κοσμάς Ζακυνθινός

Ελκυστικούς μισθούς έως και 10.000 ευρώ σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων και περίπου 6.000 ευρώ για θέσεις διοικητικού προσωπικού προσφέρει το Mouwasat Medical Services, που φτάνει και πάλι στην Αθήνα για νέο κύκλο συνεντεύξεων με υποψήφια στελέχη.
Το Mouwasat Medical Services, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομειακά group της Μέσης Ανατολής, επανέρχεται για δεύτερη φορά μέσα στο 2018 στην Αθήνα επιδιώκοντας στην πρόσληψη του μέγιστου αριθμού σε ιατρικό προσωπικό (χωρίς απαραίτητη προϋπόθεση την εμπειρία), αλλά και διοικητικών υπαλλήλων (με εμπειρία άνω των 5 ετών) προκειμένου να εργαστούν στα νοσοκομεία του Ομίλου στη Σαουδική Αραβία.
Το «ραντεβού» με τους υποψηφίους έχει τριήμερη διάρκεια (17 με 19 Μαρτίου) και σύμφωνα με κύκλους της αγοράς «το ενδιαφέρον είναι αρκετά μεγάλο, παρόλο που η Σαουδική Αραβία δεν βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των γιατρών για επαγγελματική μετανάστευση. Ωστόσο οι μηνιαίες απολαβές που δίδονται στη χώρα, οι δυσκολίες εύρεσης εργασίας για τους νέους γιατρούς στην Ελλάδα αλλά και η διαρκής επαγγελματική υποβάθμιση από το υπουργείο Υγείας βάζει πολλούς σε διαδικασία δεύτερης σκέψης».

Τα κίνητρα…
Αναγνωρίζοντας το απαιτητικό περιβάλλον διαβίωσης αλλά και τις συνθήκες εργασίας, ο νοσοκομειακός κολοσσός προσφέρει μια σειρά από ισχυρά κίνητρα, προκειμένου να κάνει περισσότερο δελεαστική την πρόταση στους ενδιαφερόμενους. Συγκεκριμένα, παρέχεται μισθός περίπου 10.000 ευρώ μηνιαίως, κατόπιν διαπραγμάτευσης και φυσικά αντιστοιχίας με την ειδικότητα και την εμπειρία.
Για τα διοικητικά στελέχη (συμβούλους) υπάρχουν δύο διαβαθμίσεις που επιμερίζονται σε 5.000 με 6.000 ευρώ για εξειδικευμένες θέσεις με εμπειρία 2-3ετών, ενώ στα 3.500 με 4.500 ευρώ είναι η κλιμάκωση της αμοιβής για ανθρώπους χωρίς μεγάλη ή καθόλου εμπειρία.
Στο «πακέτο» των αποδοχών φυσικά προβλέπεται πριμ παραγωγικότητας, μπόνους στη λήξη της σύμβασης, αποζημίωση σε περίπτωση απόλυσης, δωρεάν οδοντιατρική περίθαλψη και υγειονομική περίθαλψη (συμπεριλαμβανομένων και των εξαρτημένων ατόμων/οικογενείας).

…και οι παροχές
Στους υποψήφιους παρέχονται δωρεάν -πλήρως- επιπλωμένα διαμερίσματα σε ολοκαίνουργιο συγκρότημα κοντά στο νοσοκομείο με εγκαταστάσεις αναψυχής, άθλησης και πολιτιστικών εκδηλώσεων, με πισίνα.
Η μεταφορά γίνεται με έξοδα του Mouwasat Medical Services, ο οποίος εξασφαλίζει και τις σχετικές άδειες εργασίας από τον SCFHS, τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό της Μέσης Ανατολής.
Οι ειδικότητες με υψηλότερη ζήτηση είναι αυτές των γενικών ιατρών, οδοντιάτρων, μικροβιολόγων-βιοπαθολόγων και ψυχιάτρων. Μόνος «κόφτης» είναι το ηλικιακό όριο, έως 57 έτη, λόγω των περιορισμών της τοπικής νομοθεσίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ