ΦάκελοιΟδοντιατρικάΠαγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας: Φροντίδα με 6 απλά βήματα

Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας: Φροντίδα με 6 απλά βήματα

- Advertisement -

Την αξία της στοματικής υγείας με σύνθημα «Κάνε Ααα! Ενωμένοι για ένα υγιές στόμα» επισημαίνει η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία (ΕΟΟ), με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας που εορτάζεται στις 20 Μαρτίου.

Την αξία της στοματικής υγείας με σύνθημα «Κάνε Ααα! Ενωμένοι για ένα υγιές στόμα» επισημαίνει η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία (ΕΟΟ), με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας που εορτάζεται στις 20 Μαρτίου - Unisept -Chlorhexil -InterMed

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Παροτρύνοντας τους πολίτες να μην αμελούν την στοματική τους υγεία, η Ελληνική Οδοντριατρική Ομοσπονδία και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, επισημαίνουν πως αποτελεί ένα βασικό στοιχείο που καθορίζει την γενική υγεία και ποιότητα ζωής ενός ατόμου. Οι πολίτες, διατηρώντας υγιές το στόμα τους, διατηρούν υγιές και το σώμα τους!

Το στόμα μας είναι πολύ σημαντικό για την κάθε μας μέρα. Μας βοηθάει να τρώμε, να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας, να χαμογελάμε, να απολαμβάνουμε τη ζωή. Για αυτό λοιπόν και αξίζει την προσοχή και τη φροντίδα μας.

Πως θα το επιτύχουν αυτό; Με τη συστηματική φροντίδα του στόματος και των δοντιών. Με το βούρτσισμα των δοντιών δύο φορές την ημέρα. Η Unisept Toothpaste είναι ειδικά σχεδιασμένη οδοντόπαστα για την καθημερινή φροντίδα και πολλαπλή προστασία της στοματικής κοιλότητας. Ενώ, η Chlorhexil-F Toothpaste, η φθοριούχος οδοντόπαστα με χλωρεξιδίνη, ενδείκνυται για την καθημερινή ουλοοδοντική φροντίδα, την προστασία από την ουλοοδοντική πλάκα, την ενδυνάμωση και προστασία δοντιών, την σύσφιγξη των ούλων χάρη στα βότανα που περιέχει.

Ολοκληρωμένη προστασία

Συμπληρωματικά, γαργάρες ή πλύση με στοματικό διάλυμα συμπληρώνουν τη στοματική υγιεινή. Το Unisept Mouthwash είναι μοναδικά σχεδιασμένο καθημερινό στοματικό διάλυμα, το οποίο χάρη στο ενεργό οξυγόνο προσφέρει πολλαπλή δράση: καθαριστική, επουλωτική, ανακουφιστική και συμβάλει με τον τρόπο αυτό στην καθημερινή υγιεινή φροντίδα και την προστασία του στόματος. Συμβάλει στην επούλωση και ανακούφιση από τη δυσφορία που μπορεί να προκαλέσουν άφθες, έλκη & πληγές της στοματικής κοιλότητας οποιασδήποτε αιτιολογίας.

H σειρά προϊόντων Unisept και Chlorhexil της InterMed εξασφαλίζει τα οφέλη στην καθημερινότητα σας και το χαμόγελο αυτοπεποίθησης!

Το Chlorhexil 0,20% Mouthwash – Long Use με περιεκτικότητα σε χλωρεξιδίνη 0.20%, δημιουργήθηκε για την αποτελεσματική προστασία από την ουλοδοντική μικροβιακή πλάκα και την άμεση ανακούφιση και προστασία της στοματικής κοιλότητας από ερεθισμούς.
Περιλαμβάνει ειδικό παράγοντα που αποτρέπει την προσκόλληση των χρωστικών εξαιτίας της χλωρεξιδίνης στα δόντια. Το Chlorhexil 0.20% gel με χλωρεξιδίνη 0.20% αποτελεί μια ειδικά σχεδιασμένη γέλη με μακράς διάρκειας παραμονή και δράση, για τις εντοπισμένες κακώσεις της στοματικής κοιλότητας, την αποτελεσματική προστασία από τη μικροβιακής πλάκας και την τοπική ανακούφιση & προστασία από ερεθισμούς. Για την προστασία της στοματοφαρυγγικής κοιλότητας, το Chlorhexil 0.20% Spray με χλωρεξιδίνη 0.20%, αποτελεί την ιδανική μορφή για την τοπική φροντίδα. Προσφέρει άμεση ανακούφιση σε περιπτώσεις εντοπισμένων ερεθισμών. Το Unisept Oromucosal drops είναι στοματικές σταγόνες με ενεργό οξυγόνο, για τον καθαρισμό, τη γρήγορη επούλωση & ανακούφιση ελκών και πληγών της στοματικής κοιλότητας καθώς την αποτελεσματική αντιμετώπιση φλεγμονών και ουλορραγιών.

Τακτικός έλεγχος

Μην παραβλέπετε τη χρήση νήματος μία φορά την ημέρα και τον προληπτικό έλεγχο στον οδοντίατρο τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Με την επίσκεψη στον οδοντίατρο μπορούν να αποφευχθούν προβλήματα τερηδόνας και ουλίτιδας. Ταυτόχρονα, βοηθά σημαντικά στη διάγνωση γενικών νοσημάτων διατηρώντας την υγεία και το όμορφο χαμόγελό σας!

Η φετινή επέτειος της Παγκόσμιας Ημέρας Στοματικής Υγείας πρέπει να αποτελέσει την αφετηρία περίσκεψης, δίδοντας στους Έλληνες την υπόσχεση ότι το 2020 θα βρουν χρόνο για προσωπική τους στοματική φροντίδα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ