Οδοντίατροι: Επανεξελέγη πρόεδρος ο Αθανάσιος Δεβλιώτης

Επανεξελέγη ο Αθανάσιος Δεβλιώτης στη θέση του προέδρου της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας (ΕΟΟ), από τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου.

Επανεξελέγη ο Αθανάσιος Δεβλιώτης στη θέση του προέδρου της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας (ΕΟΟ), από τις αρχαιρεσίες του συλλόγου

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μετά την ψηφοφορία μεταξύ των μελών του για την εκλογή προεδρείου προέκυψε η ακόλουθη σύvθεση:

  • Πρόεδρος: Αθανάσιος Δεβλιώτης.
  • Αντιπρόεδρος α’: Αθανάσιος Υφαντής.
  • Αντιπρόεδρος β’: Βασίλειος Τσανίδης.
  • Γενικός γραμματέας: Δημήτριος Κήττας.
  • Ταμίας: Αντώνιος Καλλιφατίδης.
  • Ειδικός γραμματέας: Δημήτριος Πάλλης.

Μέλη: Εμμανουήλ Βάρδας, Μαρία Μενενάκου, Βασίλειος Σταθόπουλος, Νικόλαος Διακογεωργίου, Νικόλαος Δέδες, Βασίλειος Κατσούλας, Νικόλαος Μαρουφίδης, Ιωάννης Τράπαλης, Παναγιώτης Μωραΐτης.

Δεβλιώτης: Στήριξη και αναβάθμιση της επιστήμης

Αναφερόμενος στην επανεκλογή του, o Αθανάσιος Δεβλιώτης εξέφρασε τις ευχαριστίες του, τονίζοντας χαρακτηριστικά, “Θα ήθελα να ευχαριστήσω και πάλι τα μέλη για την εμπιστοσύνη τους και να διαβεβαιώσω ότι θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια για να ανταποκριθώ στις ανάγκες της ομοσπονδίας και των οδοντιάτρων της χώρας.

Ως Πρόεδρος της ΕΟΟ θέλω να υποσχεθώ ό,τι θα αξιοποιήσουμε όλους όσοι έχουν όραμα, ήθος και ενεργούν με γνώμονα το συμφέρον του κλάδου μας, από όποια παράταξη και αν προέρχονται. Η ομοψυχία είναι η δύναμή μας. Η αναβάθμιση της επιστήμης και του επαγγέλματός μας και η στήριξη του οδοντιάτρου από τα χρόνια των σπουδών του μέχρι και την συνταξιοδότηση είναι οι κοινοί μας στόχοι”.

Ο Αθανάσιος Δεβλιώτης είναι πτυχιούχος Κτηνιατρικής και Οδοντιατρικής του ΑΠΘ.Πραγµατοποίησε µεταπτυχιακές σπουδές στο εργαστήριο Στοµατολογίας της Οδοντιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. όπου είναι και υποψήφιος διδάκτορας.

Από το 2008 έως το 2019, διετέλεσε Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, ενώ από το 2019 μέχρι και σήμερα είναι Πρόεδρος της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ