Special NewsHealthspy: Ο γαμπρός Κοντοζαμάνης η Κοτανίδου και η Αγαπηδάκη

Healthspy: Ο γαμπρός Κοντοζαμάνης η Κοτανίδου και η Αγαπηδάκη

- Advertisement -
  • HealthSpy by MisterSpy

 

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε την Παρασκευή που μας πέρασε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαµάνης με την αγαπημένη του, Νατάσα Φραγκουδάκη.

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε την Παρασκευή που μας πέρασε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαµάνης με την αγαπημένη του, Νατάσα Φραγκουδάκη.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Κουµπάρος του ζευγαριού ήταν ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, τον οποίο συνδέει στενή φιλία µε τον πρώην αναπληρωτή υπουργό.

Το ευχάριστο γεγονός κοινοποίησε ο Βασίλης Κοντοζαμάνης στα social media, δεχόμενος ευχές για «Βίο Ανθόσπαρτον».

Πέρα από τους συγγενείς και τους φίλους του ζευγαριού, προσκλητήριο για τον γάµο είχαν λάβει και αρκετοί υπουργοί της κυβέρνησης, βουλευτές και στελέχη του κυβερνώντος κόμματος και φυσικά ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Παρόλα αυτά, ένεκα επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης και ανειλημμένων υποχρεώσεων μάθαμε πως υπήρξαν αρκετές «απουσίες» από την τελετή. healthspy

Αντανακλαστικά υπηρεσιακής

Άμεση χαρακτηρίζεται η αντίδραση της υπηρεσιακής υπουργού Υγείας, Αναστασίας Κοτανίδου, σχετικά με την ανάγκη κινητοποίησης των υγειονομικών μονάδων και των στελεχών, εξαιτίας του φρικτού ναυαγίου, ανοιχτά της Πύλου.

Η Αναστασία Κοτανίδου έδωσε άμεσα εντολή στον πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), Νίκο Παπαευσταθίου, να μεταβεί κατεπειγόντως και άμεσα στον τόπο των επιχειρήσεων διάσωσης των ναυαγών, στην Καλαμάτα.

Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Νίκος Παπαευσταθίου έδωσε εντολή σε 15 ασθενοφόρα από τους όμορους δήμους και την Καλαμάτα να εμπλακούν στις διακομιδές ναυαγών στο νοσοκομείο Καλαμάτας. Επί τόπου ο Νίκος Παπαευσταθίου διέταξε να βρεθούν και κινητές μονάδες Ιατρικής Καταστροφών, από την Αθήνα, ενώ ο ίδιος έθεσε σε επιφυλακή τόσο το νοσοκομείο Καλαμάτας όσο και τα νοσοκομεία Σπάρτης, Κυπαρισσίας και Τρίπολης.

Και η «επανάσταση» στην Υγεία

Τον πρώτο λόγο και όχι τυχαία για θέματα Δημόσιας Υγείας έχει η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ Ειρήνη Αγαπηδάκη, η οποία κλήθηκε για ακόμα μια φορά να εξηγήσει το σχέδιο του κόμματος για τις 10.000 προσλήψεις ιατρών, νοσηλευτών και προσωπικού του ΕΚΑΒ, κάνοντας λόγο για «επανάσταση».

Απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης, για το ταμείο ανάκαμψης και τα χρήματα που θα κατευθυνθούν στη δημόσια υγεία, σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη ΝΔ ότι θα δαπανήσει μόνο το 2% των πόρων.

Στην πραγματικότητα, σημειώνει, το ποσοστό από το κομμάτι των κρατικών ενισχύσεων του Ταμείου Ανάκαμψης ανέρχεται στο 9%, δηλαδή σχεδόν όσα ζητάει και το ΠΑΣΟΚ.

Η Ειρήνη Αγαπηδάκη τονίζει ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη επένδυση που γίνεται στην Υγεία, μαζί με τα χρήματα που κατευθύνονται από το ΕΣΠΑ και τον τακτικό Προϋπολογισμό.

Σημείωσε επίσης ότι η ΝΔ δεν προχωρά σε ιδιωτικοποίηση της Υγείας, αλλά σε σύμπραξη του δημοσίου με τον ιδιωτικό τομέα, ώστε να μπορεί ο πολίτης να έχει τις υπηρεσίες που χρειάζεται χωρίς να τις πληρώνει.

Παρόλα αυτά, τα αντιπολιτευτικά μέσα κάνουν λόγω για δηλώσεις «δίχως απολύτως αναστολή» και «γαλάζια» σχέδια, επισημαίνοντας πως κινείται στα… χνάρια του Πνευματικού για διαλογή καρκινοπαθών «λόγω κόστους». Δύσκολη εκλογική αναμέτρηση!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Healthspy

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ