Special NewsHealthspy: Χατζηχριστοδούλου, η δικαίωση του Μεταξά και η Τσόκα

Healthspy: Χατζηχριστοδούλου, η δικαίωση του Μεταξά και η Τσόκα

- Advertisement -
  • HealthSpy by MisterSpy

 

Με βουτιά στα βαθιά

Στα.. βαθιά και με διακεκριμένες «κολυμβητικές» γνώσεις εισέρχεται ο επερχόμενος πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου προκειμένου να αντιμετωπίσει τη νέα επιδημιολογική απειλή, μετά τη διάσωση των πληγέντων από την πλημμύρα στη Θεσσαλία.

Στα.. βαθιά και με διακεκριμένες «κολυμβητικές» γνώσεις εισέρχεται ο επερχόμενος πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου προκειμένου να αντιμετωπίσει τη νέα επιδημιολογική απειλή, μετά τη διάσωση των πληγέντων από την πλημμύρα στη Θεσσαλία.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER   HealthSpy

Μετά τις σχετικές οδηγίες της προηγούμενης εβδομάδας, μαθαίνουμε ότι ειδικά κλιμάκια του ΕΟΔΥ είναι ήδη έτοιμα να σπεύσουν στο σημείο καταστροφής, αναμένοντας το «πράσινο φως» από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Άμεση είναι και η εμπλοκή του Εργαστηρίου Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Ιατρικού Τμήματος του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας, για τη διαχείριση αυτής της κατάστασης, φέροντας τον Χρήστο Χατζηχριστοδούλου και τον «πυρήνα» του ΕΟΔΥ ακόμα πιο κοντά και ουσιαστικά στο πρόβλημα.

Πρόκειται για επιστήμονα διεθνούς κύρους και αναγνώρισης, με επαφές με τον ΠΟΥ και εκατοντάδες εργασίες στο ενεργητικό του, κρίθηκε ως ο πλέον κατάλληλος για να αναλάβει το μεγάλο έργο επιδημιολογικής παρακολούθησης στην περιοχή.

Οι κίνδυνοι είναι μεγάλοι καθώς οι κάτοικοι των πλημμυρισμένων περιοχών σε Μαγνησία, Θεσσαλία, Φθιώτιδα μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα λόγω ελονοσίας, γαστρεντερικών προβλημάτων, αναπνευστικών και δερματολογικών θεμάτων.

Λιμνάζοντα νερά, καταστροφή δομών ύδρευσης, πτώματα ζώων, κουνούπια και γενικά η δεινή περιβαλλοντική κατάσταση γύρω στην περιοχή, δεν αφήνουν περιθώρια εφησυχασμού!

Από το 2006 ο κ. Χατζηχριστοδούλου είναι διευθυντής του Εργαστηρίου και από τον Νοέμβριο του 2008 επιστημονικός υπεύθυνος του Περιφερειακού Εργαστηρίου Δημόσιας Υγείας (ΠΕΔΥ) Θεσσαλίας. Healthspy

Η δικαίωση του… «Μεταξά»

Δικαιωμένος αισθάνεται ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος με την απόφαση του υπουργού Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, να παύσει από τα καθήκοντα του τον διοικητή του αντικαρκινικού νοσοκομείου του Πειραιά «Μεταξά».

«Μπράβο στον υπουργό Υγείας για τα γρήγορα αντανακλαστικά του» μαθαίνουμε ότι δηλώνει σχετικά με την εξέλιξη του θέματος, κάνοντας λόγο για αλλαγή στάσης από το υπουργείο Υγείας.

Φαινομενικά (ή και υποθετικά) ομιλώντας, οι σχέσεις των δύο ανδρών μπαίνουν σε άλλη βάση; Πιθανόν θα έλεγε κανείς! Πόσο δε μετά και τη δημόσια προσέγγιση του προέδρου του συνδικαλιστικού οργάνου, αποδίδοντας τα εύσημα στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

«Η κίνηση του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη δείχνει αποφασιστικότητα για τη βελτίωση του ΕΣΥ της χώρας μας».

Σε δηλώσεις του ο Μιχάλης Γιαννάκος υπενθυμίζει ότι «όταν καταγγέλλαμε κάτι, σε προηγούμενα χρόνια, μας έκαναν μηνύσεις οι διοικήσεις των νοσοκομείων, με εντολή υπουργού, για δήθεν διασπορά ψευδών ειδήσεων».

Νέα εποχή, νέες συνήθειες θα πούμε κι εμείς….

Αλλαγή πορείας…

Η «κατάρτιση και αμεσότητα» ήταν τα δύο «βασικά χαρτιά» της Ιωάννας Τσόκα, νέας επικεφαλής επικοινωνίας της Sanofi Ελλάδας, που κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις στην πρώτη -μετά από καιρό- συγκέντρωση με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Ευέλικτη και επικοινωνιακή, με απόλυτη γνώση του χαρτοφυλακίου της Sanofi, έδωσε το δικό της καλό στίγμα στην απαιτητική αγορά του φαρμάκου, αναλαμβάνοντας εξ’ ολοκλήρου -και μόνη της- την εκπροσώπηση της φαρμακευτικής.

Η Ιωάννα Τσόκα είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη και εφαρμογή της επικοινωνιακής στρατηγικής της Sanofi στην Ελλάδα, κατέχοντας ταυτόχρονα τον ρόλο CSE MCO Communication Business Partner.

Πριν την Sanofi, στον πιο πρόσφατο ρόλο της, υπήρξε επικεφαλής του τμήματος Marketing και Επικοινωνίας στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο για πάνω από 8 χρόνια. Ήταν υπεύθυνη για την ανάπτυξη και εφαρμογή ολοκληρωμένης στρατηγικής για διαφορετικές σχολές, συμπεριλαμβανομένης της Σχολής Υγείας.

Συνολικά, διαθέτει γνώση και εμπειρία περισσότερων από 13 ετών στους τομείς της Επικοινωνίας και Marketing, η οποία εκτείνεται στους κλάδους της διατροφής, των τηλεπικοινωνιών, της φιλοξενίας και της εκπαίδευσης.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Healthspy

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ