Ροή ΕιδήσεωνΟι πρωταθλήτριες χώρες και η Ελλάδα στο... μέγεθος του πέους

Οι πρωταθλήτριες χώρες και η Ελλάδα στο… μέγεθος του πέους

- Advertisement -

Ένα από τα μεγαλύτερα διλήμματα της ιστορίας αναφορικά με το σεξ, είναι το κατά πόσο… το μέγεθος μετράει. Ένα από τα βασικά προβλήματα στην εικόνα σώματος των αντρών αφορούν κυρίως στο μέγεθος του πέους τους.

Ένα από τα μεγαλύτερα διλήμματα της ιστορίας αναφορικά με το σεξ, είναι το κατά πόσο… το μέγεθος μετράει. Ένα από τα βασικά προβλήματα στην εικόνα σώματος των αντρών αφορούν κυρίως στο μέγεθος του πέους τους.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ωστόσο, οι απόψεις διίστανται επί του θέματος και το σίγουρο είναι πως δεν θα δοθεί ποτέ μια ξεκάθαρη απάντηση. Ή τουλάχιστον αυτό κάνει τους περισσότερους να αισθάνονται καλύτερα.

Ερευνητές του WorldData ανέλυσαν δεδομένα από 88 χώρες για να διαπιστώσουν ποιας χώρας οι άνδρες έχουν το μέσο μέγεθος πέους, όταν βρίσκεται σε στύση. Παγκοσμίως ο μέσος όρος μεγέθους ενός μορίου είναι τα 13.58 εκατοστά. Ωστόσο, τα νέα για την Ελλάδα… δεν είναι τόσο καλά καθώς η χώρα μας βρίσκεται στην 64η θέση από τις συνολικά 88 χώρες που συμμετείχαν.

Οι πρωταθλητές…

Οι πρωταθλητές βρίσκονται κυρίως στη Λατινική Αμερική καθώς οι άνδρες από τον Ισημερινό εμφανίζονται ως οι πιο προικισμένοι στον κόσμο, φτάνοντας τη μεζούρα κατά μέσο όρο στα 17,6 εκατοστά, ένας αριθμός που ξεπερνά το 10% του σώματός τους.

Πίσω από το Εκουαδόρ (17,61) βρίσκεται το Καμερούν με μέσο όρο 16.67 εκατοστά, η Βολιβία με 16.51 εκατοστά, το Σουδάν με 16.47 εκατοστά και η Αϊτή με 16.01 εκατοστά.

Ψηλά στη λίστα είναι επίσης η Κούβα και η Ολλανδία με 15,87 εκατοστά, η Γαλλία με 15,74 εκατοστά, ο Καναδάς με 15,71 εκατοστά και η Αίγυπτος με 15,57 εκατοστά.

Από την άλλη, όσο αφορά στους μικρότερους μέσους όρους πέους είναι η Καμπότζη με 10.04 εκατοστά, ενώ κοντά τους είναι Σρι Λάνκα με 10.89 εκατοστά και οι Φιλιππίνες με 10.85 εκατοστά.

Χαμηλά στη λίστα είναι επίσης η Κίνα με 13,07 εκατοστά, η Τουρκία με 12,99 εκατοστά, η Ιρλανδία με 12,78 εκατοστά και η Ρουμανία με 12,73 εκατοστά.

Η εν λόγω «βαθμολογία» γίνεται ακόμα χειρότερη αν αναλογιστούμε ότι πολλοί άνθρωποι αναφέρονται κοροϊδευτικά στους Ιάπωνες (13,56) λόγω του μικρού τους πέους.

Η βαθμολογία της Ελλάδας

Αν αναρωτιέστε κατά πόσο οι Έλληνες κρατούν… ψηλά τη σημαία, η απάντηση είναι πως μάλλον όχι και τόσο.

Συγκεκριμένα, η Ελλάδα είναι στην 75η θέση της κατάταξης των 90 χωρών με 13,30 εκατοστά, όντας οριακά πάνω από τους Ρώσους που καταγράφουν κατά μέσο όρο τα 13,21 εκατοστά.

Μπορούμε άραγε να «προβλέψουμε» το μέγεθος του ανδρικού μορίου κοιτάζοντας απλώς τα χέρια, τα πόδια ή το μετρώντας το ύψος;

Υπάρχουν όμως αποδείξεις πίσω από αυτή τη θεωρία;

Οι ερευνητές δεν βρήκαν καμία συσχέτιση μεταξύ του ύψους και του μεγέθους του πέους – καταρρίπτοντας τον παλιό μύθο ότι οι ψηλότεροι άντρες συνήθως έχουν μεγαλύτερα μέλη. Ενώ οι άνδρες του Ισημερινού έχουν τα μεγαλύτερα πέη σε στύση, ο μέσος άνδρας σε αυτή τη χώρα είναι κοντός, με ύψος μόλις 1,53 ύψος. Από την άλλη πλευρά, οι Ιρλανδοί άντρες βρίσκονται στην 71η θέση στη μελέτη μεγέθους, με τη μέση στύση να είναι 12,78 εκατοστά.

Συχνά υποστηρίζεται ότι το μήκος του ανδρικού άκρου μπορεί να προσδιοριστεί από το μέγεθος του παπουτσιού ή το μήκος του δείκτη του χεριού. Σε τρεις από τις περισσότερες από 40 μελέτες που αξιολογήθηκαν εδώ, δεν προσδιορίστηκε σύνδεση με το μήκος του δείκτη του χεριού.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ