Δημόσια ΥγείαΖευγάρι ηλικιωμένων δώρισε 100.000 ευρώ σε νοσοκομείο

Ζευγάρι ηλικιωμένων δώρισε 100.000 ευρώ σε νοσοκομείο

- Advertisement -

Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από το Διδυμότειχο δώρισε ένα ποσό που ξεπερνά τις 100.000 ευρώ για να στηρίξουν το νοσοκομείο της περιοχής, το οποίο αξιοποίησε στο έπακρον αυτή την κίνηση.

Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από το Διδυμότειχο δώρισε ένα ποσό που ξεπερνά τις 100.000 ευρώ για να στηρίξουν το νοσοκομείο της περιοχής, το οποίο αξιοποίησε στο έπακρον αυτή την κίνηση.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ο κ. Παναγιώτης και η κ. Σωτηρία Αραμπατζή, ευεργέτες του νοσοκομείου, ζουν πλέον στο Διδυμότειχο, όντας μαζί περίπου 60 χρόνια τα περισσότερα εκ των οποίων έζησαν στην Γερμανία.

Η κυρία Αραμπάτζη επιθυμούσε εδώ και χρόνια να δωρίσει ένα ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Η ίδια ωστόσο. λόγω προβλημάτων υγείας. δεν μπορούσε να συζητήσει με την διοίκηση του νοσοκομείου, όποτε τα διαδικαστικά ανέλαβε ο σύζυγος της.

Από την πλευρά του, η διοίκηση του Νοσοκομείου, με επιστολή της χαρακτηρίζει το ζευγάρι ως ευεργέτες, αφού απέδειξαν με τον τρόπο τους την αγάπη για τον τόπο και την τεράστια αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο.

Η επιστολή…

«Είναι απίστευτη η αυθόρμητη πρωτοβουλία σας να ενισχύσετε το Νοσοκομείο με τη ΔΩΡΕΑ σας», αναφέρεται στην ευχαριστήρια επιστολή της η διοίκηση, αφού έτσι «το Νοσηλευτικό ίδρυμα θα ανταποκριθεί πληρέστερα και ευχερέστερα στην αποστολή του».

Τα χρήματα της δωρεάς αξιοποιήθηκαν ως εξής:

  • Το όχημα για τη μεταφορά ΑμεΑ, που είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο, με την ένδειξη «ΔΩΡΕΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ» τέθηκε στην υπηρεσία του και ειδικότερα του Κέντρου Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης Ορεστιάδας, αναβαθμίζοντας εντυπωσιακά τη λειτουργία του και ανακουφίζοντας τους ασθενείς και τις οικογένειές τους.
  • Το ιατρικό μηχάνημα (Υστεροσκόπιο) τοποθετήθηκε στη Μαιευτική/Γυναικολογική Κλινική
  • Αγοράστηκαν και τοποθετήθηκαν, όπου ήταν απαραίτητο και αναγκαίο, 20 κλιματιστικά, 17 ηλεκτρονικοί υπολογιστές και 5 εκτυπωτές, διευκολύνοντας τη λειτουργία του Νοσοκομείου.
  • Βελτιώνεται ο Ιερός Ναός των Αγίων Αναργύρων που ανήκει στο Νοσοκομείο
  • Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση του στεγάστρου προ της κεντρικής εισόδου του Νοσοκομείου
  • Ολοκληρώθηκε η βελτίωση και ανακαίνιση της εξωτερικής όψης του κτιρίου των Διοικητικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου, εφαρμόστηκε η πλέον σύγχρονη μέθοδος προστασίας του και επίσης πραγματοποιείται η ανάπλαση του του περίβολου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ