Δημόσια ΥγείαΤι θα συνέβαινε αν πέφταμε μέσα σε κινητήρα αεροπλάνου; (video)

Τι θα συνέβαινε αν πέφταμε μέσα σε κινητήρα αεροπλάνου; (video)

- Advertisement -

Αν έχετε κοιτάξει ποτέ έναν κινητήρα αεροπλάνου και έχετε αναρωτηθεί τι θα συνέβαινε αν καταλήγατε μέσα σε αυτόν, η απάντηση είναι… πάρα πολύ τρομακτική.

Αν έχετε κοιτάξει ποτέ έναν κινητήρα αεροπλάνου και έχετε αναρωτηθεί τι θα συνέβαινε αν καταλήγατε μέσα σε αυτόν, η απάντηση είναι… πάρα πολύ τρομακτική.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μια προσομοίωση που δημιουργήθηκε από την Atomic Marvel στο YouTube δείχνει όλες τις αιματηρές λεπτομέρειες ενός πολύ φρικτού ατυχήματος, δηλαδή της πτώσης ενός επιβάτη στο κινητήρα αεροσκάφους.

Η φρικτή δοκιμασία ξεκινά δείχνοντας την ανθρώπινη φιγούρα να απορροφάται από τον κινητήρα πριν διαλυθεί γρήγορα σε μικρά κόκκινα σωματίδια, σαν ντομάτα σε μπλέντερ.

Τα κοντινά πλάνα δείχνουν πόσο γρήγορα θα έφτανε ο θάνατος για τον άτυχο άνθρωπο, καθώς δεν έχουν απομείνει πολλά από τον κινούμενο άνθρωπο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Χαμός με τα σχόλια

Κάτω από το βίντεο, υπάρχουν ατελείωτα σχόλια από έκπληκτους έκπληκτους θεατές. Υπήρχαν επίσης πολλά κρύα «αστεία», γιατί πώς αλλιώς θα έπρεπε να αντιδράσουν οι άνθρωποι σε κάτι τέτοιο;

Ένας χρήστης του YouTube, ο οποίος δήλωσε ότι εργάζεται για μια ράμπα αεροσκαφών, εξήγησε πώς η εκπαίδευση τους βοηθά να αποφεύγουν καταστάσεις όπως αυτή που απεικονίζεται στο κλιπ προσομοίωσης.

«Μην στέκεστε μπροστά ή κοντά σε έναν κινητήρα όταν τα φώτα αναβοσβήνουν. Εάν οι κινητήρες χρειάζονται εκκίνηση με αέρα, υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που δίνουν το πράσινο φως πριν σπρώξουν αέρα στον κινητήρα» γράφει χαρακτηριστικά.

Δείτε το φρικιαστικό βίντεο

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

κινητήρα αεροπλάνου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ