Δημόσια ΥγείαΠΟΕΔΗΝ: SOS στο νοσοκομείο Λήμνου - Χωρίς αναισθησιολόγο

ΠΟΕΔΗΝ: SOS στο νοσοκομείο Λήμνου – Χωρίς αναισθησιολόγο

- Advertisement -

Σήμα κινδύνου για το νοσοκομείο Λήμνου εκπέμπει η ΠΟΕΔΗΝ δια του προέδρου της Μιχάλη Γιαννάκου, καθώς -όπως καταγγέλλει- από τη Δευτέρα δεν θα υπάρχει αναισθησιολόγος.

Σήμα κινδύνου για το νοσοκομείο Λήμνου εκπέμπει η ΠΟΕΔΗΝ δια του προέδρου της Μιχάλη Γιαννάκου, καθώς -όπως καταγγέλλει- από τη Δευτέρα δεν θα υπάρχει αναισθησιολόγος.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ, στο νοσοκομείο Λήμνου υπηρετεί μόλις ένας αναισθησιολόγος, ο οποίος λείπει με άδεια λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος.

«Ούτως ή άλλως με έναν αναισθησιολόγο έχουν σταματήσει εδώ και καιρό τα τακτικά χειρουργεία. Τώρα με κανέναν αναισθησιολόγο από Δευτέρα κινδυνεύουν τα έκτακτα περιστατικά. Ανέλαβε ο ΩΡΛ να κάνει την απλή διασωλήνωση», τονίζει η ΠΟΕΔΗΝ, επισημαίνοντας ότι οι γιατροί είναι έξαλλοι.

«Εάν τύχει έκτακτο περιστατικό που ο ασθενής χρειάζεται καταστολή για να αντιμετωπισθεί τι θα γίνει;», διερωτάται η ΠΟΕΔΗΝ κάνοντας έκκληση στο υπουργείο Υγείας να παρέμβει ώστε το θέμα να λυθεί εντός της ημέρας «πριν είναι αργά για κάποιον ασθενή».

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ

«SOS ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΗΜΝΟΥ

ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ.

Η πραγματικότητα μας ξεπερνάει.

Το Νοσοκομείο της Λήμνου εκπέμπει SOS. Από την Δευτέρα δεν υπάρχει κανένας αναισθησιολόγος στο Νοσοκομείο.

Υπηρετεί μόνο ένας εδώ και πολύ καιρό ο οποίος λείπει με άδεια λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος.

Ούτως ή άλλως με έναν αναισθησιολόγο έχουν σταματήσει εδώ και καιρό τα τακτικά χειρουργεία. Τώρα με κανέναν αναισθησιολόγο από Δευτέρα κινδυνεύουν τα έκτακτα περιστατικά. Ανέλαβε ο ΩΡΛ να κάνει την απλή διασωλήνωση.

Οι γιατροί όμως είναι έξαλλοι. Εάν τύχει έκτακτο περιστατικό που ο ασθενής χρειάζεται καταστολή για να αντιμετωπισθεί τι θα γίνει;

Έκκληση στο Υπουργείο Υγείας να λυθεί το θέμα σήμερα. Πριν είναι αργά για κάποιον ασθενή».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ