ΠΟΕΔΗΝ: SOS στο νοσοκομείο Λήμνου – Χωρίς αναισθησιολόγο

Σήμα κινδύνου για το νοσοκομείο Λήμνου εκπέμπει η ΠΟΕΔΗΝ δια του προέδρου της Μιχάλη Γιαννάκου, καθώς -όπως καταγγέλλει- από τη Δευτέρα δεν θα υπάρχει αναισθησιολόγος.

Σήμα κινδύνου για το νοσοκομείο Λήμνου εκπέμπει η ΠΟΕΔΗΝ δια του προέδρου της Μιχάλη Γιαννάκου, καθώς -όπως καταγγέλλει- από τη Δευτέρα δεν θα υπάρχει αναισθησιολόγος.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ, στο νοσοκομείο Λήμνου υπηρετεί μόλις ένας αναισθησιολόγος, ο οποίος λείπει με άδεια λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος.

«Ούτως ή άλλως με έναν αναισθησιολόγο έχουν σταματήσει εδώ και καιρό τα τακτικά χειρουργεία. Τώρα με κανέναν αναισθησιολόγο από Δευτέρα κινδυνεύουν τα έκτακτα περιστατικά. Ανέλαβε ο ΩΡΛ να κάνει την απλή διασωλήνωση», τονίζει η ΠΟΕΔΗΝ, επισημαίνοντας ότι οι γιατροί είναι έξαλλοι.

«Εάν τύχει έκτακτο περιστατικό που ο ασθενής χρειάζεται καταστολή για να αντιμετωπισθεί τι θα γίνει;», διερωτάται η ΠΟΕΔΗΝ κάνοντας έκκληση στο υπουργείο Υγείας να παρέμβει ώστε το θέμα να λυθεί εντός της ημέρας «πριν είναι αργά για κάποιον ασθενή».

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ

«SOS ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΗΜΝΟΥ

ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ.

Η πραγματικότητα μας ξεπερνάει.

Το Νοσοκομείο της Λήμνου εκπέμπει SOS. Από την Δευτέρα δεν υπάρχει κανένας αναισθησιολόγος στο Νοσοκομείο.

Υπηρετεί μόνο ένας εδώ και πολύ καιρό ο οποίος λείπει με άδεια λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος.

Ούτως ή άλλως με έναν αναισθησιολόγο έχουν σταματήσει εδώ και καιρό τα τακτικά χειρουργεία. Τώρα με κανέναν αναισθησιολόγο από Δευτέρα κινδυνεύουν τα έκτακτα περιστατικά. Ανέλαβε ο ΩΡΛ να κάνει την απλή διασωλήνωση.

Οι γιατροί όμως είναι έξαλλοι. Εάν τύχει έκτακτο περιστατικό που ο ασθενής χρειάζεται καταστολή για να αντιμετωπισθεί τι θα γίνει;

Έκκληση στο Υπουργείο Υγείας να λυθεί το θέμα σήμερα. Πριν είναι αργά για κάποιον ασθενή».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ