Δημόσια ΥγείαΠεριστέρι: Εξαφανίστηκε φιαλίδιο με εμβόλιο της Pfizer - 6 δόσεις

Περιστέρι: Εξαφανίστηκε φιαλίδιο με εμβόλιο της Pfizer – 6 δόσεις

- Advertisement -

«Συναγερμός» έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές στο Περιστέρι, καθώς «χάθηκε» μυστηριωδώς ένα φιαλίδιο με εμβόλιο της Pfizer από το Κέντρο Υγείας.

«Συναγερμός» έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές στο Περιστέρι, καθώς «χάθηκε» μυστηριωδώς ένα φιαλίδιο με εμβόλιο της Pfizer από το Κέντρο Υγείας.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ένα γρίφο για ένα χαμένο φιαλίδιο του εμβολίου της Pfizer προσπαθούν να λύσουν οι Αρχές καθώς η νοσοκόμα του Κέντρου Υγείας στο Περιστέρι ειδοποίησε χθες νωρίς το βράδυ την αστυνομία ότι το είχε βγάλει από το χώρο που το αποθηκεύουν και το άφησε σε ένα συγκεκριμένο σημείο από όπου και… εξαφανίστηκε.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν χθες βράδυ να διαπιστώσουν αν κάποιος πράγματι μπήκε στο κτήριο, κατάφερε να αρπάξει το φιαλίδιο για το εμβόλιο έναντι του κορωνοϊού, το οποίο περιέχει έως 6 δόσεις.

Κατάθεση στις Αρχές

Πάντως η συγκεκριμένη νοσοκόμα θα δώσει και πάλι κατάθεση το πρωί καθώς οι Αρχές θέλουν να εξετάσουν όλα τα σενάρια και τα ενδεχόμενα ακόμα και αυτό του αν προηγήθηκε κάποια απερίσκεπτη κίνηση, με αποτέλεσμα να σπάσει το μπουκάλι με το εμβόλιο. Όμως ακόμη τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο εκτός από το ότι ένα φιαλίδιο του εμβολίου έχει κάνει «φτερά». Ο χώρος που βρισκόταν το εμβόλιο είναι στο δεύτερο όροφο του κτηρίου του Κέντρου Υγείας

Όπως, άλλωστε, έχει γίνει σαφές δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από κάποιες ώρες αλλά και ότι χρειάζεται γνώση για να μπορέσει κάποιος να κάνει τις σωστές δόσεις. Επίσης, ας μην ξεχνάμε, ότι υπάρχει πάντα και η επαναληπτική διαδικασία.

Οι Αρχές, λοιπόν, εκτιμούν ότι αυτός που το έκλεψε το έκανε από μια παρόρμηση της στιγμής ή δεν γνώριζε τις λεπτομέρειες της συντήρησης και χρήσης του συγκεκριμένου εμβολίου.

Έλεγχος για αποτυπώματα

Η νοσοκόμα που ήταν εκείνη την ώρα στο συγκεκριμένο χώρο είπε στις Αρχές ότι άφησε το φιαλίδιο σε ένα συγκεκριμένο σημείο με αποτέλεσμα μετά από λίγη ώρα να μην το βρει στη θέση του.

Όμως τα ερωτήματα για την ευκολία, με την οποία κάποιος μπορεί να κλέψει ένα φιαλίδιο από το σωτήριο εμβόλιο εναντίον της πανδημίας, παραμένουν.

Πάντως αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Περιστερίου πήγαν από τη πρώτη στιγμή στο σημείο και προσπαθούν να εντοπίσουν μαρτυρίες και στοιχεία για την ταυτότητα του δράστη ενώ σήμερα θα γίνει και έλεγχος για αποτυπώματα και DNA.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ